Home Vijesti Radnici Dine ponovno pred prosvjedima

Radnici Dine ponovno pred prosvjedima

562
0

Na zamolbu opunomoćenika uprave turskoga Çalişkana Erena Verala, prosvjedne akcije odgađamo do sutra, rekao je jutros u ime Sindikata radnika Dina-Petrokemije u Omišlju Predrag Mihaljević. Sindikat je prošlog tjedna Upravi dostavio zahtjev za ispunjenje ugovorom preuzetih obveza i pregovorima o kolektivnome ugovoru jer sadašnji istječe 1. siječnja. Veral je otputovao u Istanbul te najavio da sutra stiže odgovor.

Na zamolbu opunomoćenika uprave turskoga Çalişkana Erena Verala, prosvjedne akcije odgađamo do sutra, rekao je jutros u ime Sindikata radnika Dina-Petrokemije u Omišlju Predrag Mihaljević. Sindikat je prošlog tjedna Upravi dostavio zahtjev za ispunjenje ugovorom preuzetih obveza i pregovorima o kolektivnome ugovoru jer sadašnji istječe 1. siječnja. Veral je otputovao u Istanbul te najavio da sutra stiže odgovor. Račun tvrtke još uvijek je u blokadi zbog čega nije pokrenuta proizvodnja, ali doznajemo da ima određenih pomaka. Ne postignemo li dogovor s turskim investitorom, sindikat će zapriječiti ulaz u tvrtku, najavio je Mihaljević.

Račun tvrtke još uvijek je u blokadi zbog čega nije pokrenuta proizvodnja, ali doznajemo da ima određenih pomaka. Ne postignemo li dogovor s turskim investitorom, sindikat će zapriječiti ulaz u tvrtku, najavio je Mihaljević. (radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here