Home Mozaik Rambo Amadeus za koncert u Zagrebu prodaje ulaznicu po cijeni od 75...

Rambo Amadeus za koncert u Zagrebu prodaje ulaznicu po cijeni od 75 milijuna kuna!

172
0

Rambo Amadeus nastupa u Tvornici kulture u Zagrebu 2. prosinca, a u prodaji su ulaznice čije cijene se kreću od 120 kuna do 75 milijuna kuna.

Naime, pjevač nudi ulaznice kojima kupac dobiva posebne benefite. Ulaznica pod nazivom Mala pokora košta 500 kuna.

“Omogućuje okajavanje određenih grijeha. Ako se nekad netko ogriješio o Rambo Amadeusa, provukao se besplatno na koncert, ili piratizirao CD-e, naposljetku pomislio nešto skaredno, blasfemično o liku i djelu autora, ova ulaznica omogućuje da se okaju grijesi direktno pred autorom. Omogućeno klečanje na kukuruzu, u osami, iza zastora, na samoj pozornici, ili pored pozornice, po želji”, piše u opisu ulaznice.

Za 200 kuna fanovi mogu kupiti Oprost ulaznicu.

“Ukoliko ste spriječeni, ne možete prisustvovati koncertu, ili ukoliko vas koncert ne zanima, a ne želite se osjećati loše zbog toga, kupovinom ove ulaznice rješavate taj problem”, objašnjenje je ove ulaznice.

Red button card košta 350.000 kuna, a kupnjom te ulaznice se “prekida prodaja i svima se vrši povrat za ulaznice uvećan za 10%, a s ovom ulaznicom kupac uvodi svojih 500 ljudi te ima besplatno piće za sve”.

Strategic Partner Card najskuplja je ulaznica te košta nevjerojatnih 75 milijuna kuna. Dostupna je samo jedna takva.

“Strateški partner postaje vlasnik 50% svih Rambovih postojećih i buduće ostvarenih autorskih prava, koje po zakonu o intelektualnoj svojini vrijede još 70 godina poslije smrti autora, kao i 49% vlasništva svih budućih koncerata”, stoji u opisu ove ulaznice.

Previous articleViralna snimka: Jeli su u luksuznom restoranu, šokiralo ih je što im je skočilo za stol
Next articleUkrajinci: Oslobodili smo još dva naselja u Hersonu, Rusi se povlače

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here