Home Vijesti Ramzanu Kadirovu otkazuju bubrezi! ‘Pogledajte njegove najnovije slike i bit će vam...

Ramzanu Kadirovu otkazuju bubrezi! ‘Pogledajte njegove najnovije slike i bit će vam sve jasno‘

228
0

Čečenski ratni zapovjednik Ramzan Kadirov ima ozbilnjih zdravstvenih problema, a prema informacijama riječ je o bolesti bubrega. Navodi se da je predsjednik vlade Čečenske Republike Ičkeria u egzilu, Akhmed Zakajev, rekao je da Kadirov ima ozbiljne probleme s bubrezima.

Upravo zbog toga pojavila su se nagađanja da je to glavni razlog zašto se nije pojavio 21. veljače na obraćanju Vladimira Putina Saveznoj skupštini.

Bild je također izvijestio da je glavni liječnik odjela za nefrologiju medicinskog centra Burjeel nedavno stigao u Rusiju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Spominje se da Kadirov ne vjeruje ruskim liječnicima.

Ranije je Zakajev rekao za ukrajinski TV kanal Freedom da je Kadirov bolestan i ovisnik o drogama jer je 15 godina uzimao “energetske tablete”. Zakajev je prema pisanju medija kazao i da je ovisan o tim tabletama i ima neku vrstu ovisnosti o drogama.

– Ne može se kontrolirati bez njih. I zato postoji tolika pretpostavka da je bolestan i da je poslan negdje na odmor da se odmori, ali na liječenje da se osvijesti – navodno je rekao.

U isto vrijeme, novinar Jason Smart je na Twitteru, pozivajući se na izvor u Rusiji, napisao da “Kadirovu otkazuju bubrezi”.

Previous articleHNK Rijeka se oglasila priopćenjem povodom kazne UEFA-e
Next articleFootmercato: Guardiola želi samo Gvardiola. Ne zanima ga nijedan drugi igrač

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here