Home Vijesti Raspisan nalog za uhićenje navijača PAO-a. Grci objavili nove detalje o njemu

Raspisan nalog za uhićenje navijača PAO-a. Grci objavili nove detalje o njemu

474
0

Grčka policija još pokušava otkriti tko je ubio 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa tijekom huliganskih nereda koji su se dogodili u Ateni prije više od tjedan dana.

Kako prenosi grčki portal Star, bit će izdane tjeralice za još nekim hrvatskim i grčkim huliganima, budući da je poznato da nisu uhićeni svi koji su sudjelovali u neredima koji su se dogodili 7. kolovoza. Prema pisanju Stara, već je raspisana tjeralica za grčkim optuženikom inicijala A. D., čija umiješanost u nerede proizlazi iz njegovih objava na društvenim mrežama, gdje tvrdi da je sudjelovao u incidentima i da ga vlasti traže. Grčki portal Newsit sada opovrgava tu informaciju i tvrdi da za njim ipak nije raspisana tjeralica.

Iznose novu informaciju te sada tvrde da je nalog za uhićenjem raspisan za navijačem Panathinaikosa, koji je od ranije jako dobro poznat policiji zbog sudjelovanja u navijačkim neredima. Riječ je o 25-godišnjaku koji ima podosta debeo dosje u Grčkoj, a za kojim je sada raspisana tjeralica nakon što je preko snimki nadzornih kamera utvrđeno da je sudjelovao u tučnjavi 7. kolovoza.

Grci pišu da je taj isti 25-godišnjak ranije ranjen ispred Žalbenog suda tijekom incidenta na suđenju za obiteljsko nasilje u Ilionu, gdje je bio svjedok. Prema informacijama koje ima taj isti grčki portal, 25-godišnjak je navodno odveo Bad Blue Boyse do mjesta gdje su se sukobili s navijačima AEK-a.

Istovremeno, dok se istraga nastavlja, pokušavaju se identificirati ostali huligani koji su sudjelovali u tučnjavi, a sve s ciljem da se pronađe ubojica 29-godišnjeg AEK-ovog navijača Michalisa Katsourisa.

Grčka policija pokušava locirati i još 10 hrvatskih huligana za koje vjeruje da nisu uspjeli izaći iz zemlje te da se negdje skrivaju dok ne pronađu način za bijeg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here