Home Najnovije Realov klinac isključen dok se zagrijavao

Realov klinac isključen dok se zagrijavao

114
0

Otkako je u siječnju 2020., čim je napunio 18 godina, za 22.5 milijuna iz Flamenga prešao u Real Madrid, brazilski napadač Reinier nije ni približno ispunio očekivanja. Za Realovu prvu momčad još nije debitirao, nije se dokazao ni na dvogodišnjoj posudbi u Borussiji Dortmund, ove sezone u Gironi samo je jednu utakmicu odigrao od početka do kraja, a u subotu je pao na najnižu točku europske karijere.

Na utakmici Girone protiv Espanyola isključen je u 71. minuti iako još nije ni ušao u igru. Isključen je zbog komentara linijskom sucu dok se pokraj terena zagrijavao za ulazak. Mundo Deportivo piše da je pomoćnom sucu dobacio da je “vrlo, vrlo loš”, nakon čega mu je glavni sudac Miguel Angel Ortiz pokazao crveni karton.

Zbog “prijezirnog ponašanja i nepoštovanja sudaca, trenera i sportskih vlasti” za ovako isključene igrače predviđena je suspenzija na dvije utakmice, što bi značilo da će Reinier propustiti Gironine okršaje s Barcelonom i Elcheom, ali kazna ga čeka i u samom klubu.

“Mora naučiti iz ovoga jer smo ga trebali, planirao sam ga uvesti u igru, vrlo je talentiran igrač. Ne možeš pričati sa sucem. Pogriješio je i bit će kažnjen unutar kluba”, rekao je Gironin trener Michel.

No ni ovako nije kotirao visoko u klubu, na prethodnih pet utakmica samo je triput ušao u završnici, nakon što dugo zbog ozljede nije ni bio u sastavu. U cijeloj sezoni skupio je 10 nastupa i postigao jedan gol. Posudba mu istječe na kraju sezone, a ugovor ga s Realom veže do 2026., no čini se da ga u budućnosti čeka nova posudba.

Previous articleDarko Raić-Sudar novi sportski direktor Rijeke
Next articleDječak (4) zapanjio korisnike TikToka emocionalnom zrelošću: ‘Kako je tako mudar?’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here