Home Mozaik Redovito spavam s drugima ali to ne znači da varam muža: Priznanje...

Redovito spavam s drugima ali to ne znači da varam muža: Priznanje ove žene će vas šokirati!

285
0

Američka blogerica, koja je u sretnom braku već četiri godine, posljednje dvije godine redovito se seksa s drugim muškarcem, a iako na prvi pogled ovo zvuči kao klasična prijevara, riječ je o nečemu sasvim drugom.

– Od četiri godine koliko sam u braku s Austinom, dvije sam provela istovremeno viđajući svog ljubavnika Jaya, uz znanje i potpuni pristanak svog supruga. Ovdje nema skrivanja i ništa nije čudno. Jednostavno se viđam s nekim drugim s kim se ludo poseksam i ništa više – počinje priču ova blogerica koja koristi pseudonim Samantha Whiteman.

– Nekad se s ljubavnikom vidim nekoliko puta mjesečno, a nekada ga ne vidim šest mjeseci zbog mojih i njegovih obaveza. Pokušavam uskladiti brak, vezu s njim, školu, posao i tri kćeri, pa ponekad ne provodim s Jayem onoliko vremena koliko bih htjela.

– Naravno, svi će se pitati zašto uopće imam tu aferu? Odgovor je jednostavan – imati ljubavnika čini me boljom ženom!

Dobrobiti braka s Austinom iz ove afere kaže da su brojne, a dijeli ih u tri kategorije: komunikacija, strast i pomlađivanje.

– Prvo, ozbiljna veza zahtijeva puno truda i puno komunikacije. Kad sam tek počela razgovarati s Austinom o mogućnosti otvorenog braka, morali smo mnogo bolje komunicirati i koncentrirati se na slušanje drugog partnera. Naravno, svađa je bilo mnogo, ali s vremenom smo došli do toga da možemo puno bolje razgovarati i izražavati svoje želje, potrebe i osjećaje.

Kaže da unatoč Jayu, ona i Austin imaju redovite i normalne spolne odnose kao i svaki drugi bračni par.

– Nikada nisam upala u seksualnu rutinu s Jayem i nadam se da nikad neću. I to mi pomaže održati strast u krevetu i s mužem.

Samantha kaže da je i seks “sa strane” odličan jer vas ne živciraju loše navike onog drugog, jer su ljubavnici fokusirani samo na to da drugoga usreće i zadovolji, te da je nakon takve seks terapije veće zadovoljstvo, a samim time bolje kod kuće.

– Redoviti seks s drugim muškarcem donosi uzbuđenje u moj život, a onda se mogu okrenuti i ponijeti to uzbuđenje kući, Austinu. I svi smo na dobitku!

Psihologinja s kojom se Samantha prvotno obratila podržala je njen i Austinov model otvorenog braka jer, kako kaže, svaka žena treba imati svoj “ventil”. I dok druge žene odlaze na godišnji odmor, odmaraju se od svih obaveza odlaskom na masaže ili fitness, Samanta kad je pod velikim stresom jednostavno ode kod Jaya.

– Jay i ja smo stari prijatelji, a utjeha koju mi ​​pruža večer provedena u njegovoj kući je nezamjenjiva. Vraća mi osmijeh na lice, podsjeća me da trebam biti nježan, pa imam dojam da se uz njega pomlađujem. Osim toga, opuštena sam jer moj suprug zna da uživam dok činim nešto dobro za naš brak.

Za kraj, Samantha priznaje da se oduvijek teško uklapala u monogamnu vezu, te da je i prije nego što se udala za Austina uživala u takvoj vezi sa strane.

– Potpuno sam uvjerena da sam bolja žena otkad imam ljubavnika i zato to neću promijeniti!

Previous articleVIDEO: Rebić strijelac i asistent u dramatičnoj pobjedi Milana
Next articleSkupina tajnih aktivista ostavila poruku na groblje Putinovih roditelja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here