Home Sport Reprezentacija Rijeke – Fiume na Kupu nacija u Venetu

Reprezentacija Rijeke – Fiume na Kupu nacija u Venetu

1119
0

U subotu 22. lipnja na gradskom stadionu Scorze u regiji Veneto biti će odigran 3. nogometni turnir nacija (Torneo dei popoli) na kojem će uz domaću reprezentaciju Veneta nastupiti i reprezentacija Trsta te reprezentacija Rijeke – Fiume.

This image has an empty alt attribute; its file name is ponisch.jpg
Andrea Ponisch, selektor reprezentacije

Reprezentaciju Rijeke će sastaviti udruga Slobodna Država Rijeka koja sa svojom ekipom uspješno nastupa na malonogometnim terenima. Budući da se ovog puta radi o ‘velikom’ nogometu, reprezentacija će biti pojačana amaterskim igračima koji većinom igraju u županijskim ligama, dok je golman registriran u trećeligašu NK Zagrebu.
Kako ističe selektor reprezentacije i predsjednik udruge Andrea Ponisch, radi se o organizacijskom iskoraku koji će omogućiti redovito sudjelovanje ekipe udruge Slobodna Država Rijeka na malonogometnim turnirima uz povremeno odigravanje revijalnih utakmica ii turnira na pravim nogometnim terenima u proširenom sastavu. Udruga SDR je naime preko 10 godina članica organizacije NF board koja okuplja entitete koji nisu članice FIFA-e pa to omogućuje mogućnost odigravanja utakmica s atraktivnim suparnicima na kojima će reprezentacija Rijeka – Fiume predstavljati boje našeg grada.

Reprezentacija Rijeke u Veneto putuje u sastavu:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here