Home Vijesti Riječani ismijavaju Marina Miletića, ovaj i dalje uvjeren u pobjedu na izborima

Riječani ismijavaju Marina Miletića, ovaj i dalje uvjeren u pobjedu na izborima

6192
1

Na Facebooku osvanula nova grupa ‘Marin Miletić- moj gradonačelnik’ posvećena Marinu Miletiću, kandidatu za riječkog gradonačelnika. Iako je grupa registrirana kao ‘fan’ grupa, zapravo je riječ o ismijavaju brojnih Miletićevih izjava, kreveljenja i djetinjastog afektiranja. Materijala zaista ima podosta.

Iako je prvo tvrdio da ga ta stranica ne zanima, ubrzo se ipak obratio svojim sljedbenicima:

‘Životima drugih uvijek se bave oni koji ne znaju što će sami sa sobom
Dragi moji, svakim danom smo bliži velikoj pobjedi u Rijeci i promjeni koja će uzrokovati mijenjanje političke slike – ne samo u mom voljenom gradu nego u cijeloj domovini. Dobivam puno vaših poruka, mnoge od vas bole podmetanja, najniže strasti i difamacije čime se bave oni drugi.
Nemojte se uzrujavati. Ljudi kada se plaše – uvijek imaju čudne i žalosne reakcije. Stolice moći koje su im osigurale desetljeća klijentelizma, klasičnog uhljebljivanja, poslova preko veze – sve će im to trajati do 16. svibnja. Oni to znaju i zato posežu za svim onim kako su i sami naučili živjeti do sada: nepošteno, zločesto, klevetnički.
Ali, mi imamo svoj put. Naš put je donijeti ljubav i u politiku. Čast i odgovornost. Poštenje. Čiste odnose. Međusobno uvažavanje. Riječani će se znati ponijeti prema političkim ekstremistima. I stavit će ih tamo gdje im je i mjesto. Izvan gradske vijećnice, izvan mjesta gdje će se donositi odluke za bolji život Riječana. A mi ćemo pokazati da se sve može drugačije: u ljubavi i uvažavanju. Jedva čekam izbore… Sve staro nestaje, a novo eto dolazi, napisao je Miletić.

Previous articleŠkolska nastava ovisi o odgovornosti roditelja i učenika, te školskim protokolima za vrijeme odmora!
Next articleStiže tableta protiv koronavirusa?

1 COMMENT

  1. ‘Životima drugih uvijek se bave oni koji ne znaju što će sami sa sobom’

    Npr. oni koji se protive pravu na pobačaj xD

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here