Home Sport Riječke bordo-zlatno-plave boje na novom dresu HNK Rijeke!

Riječke bordo-zlatno-plave boje na novom dresu HNK Rijeke!

1514
0

Od danas, ponedjeljka 3.8. novi službeni HNK Rijeka dres za sezonu 2020/21 razvijen u suradnji sa ekskluzivnim tehničkim partnerom Jomom u službenom Web & Fan Shopu HNK Rijeka!
Dres u kojima je ekipa Rijeke osvojila Kup Hrvatske 2020 pronađite na shop.nk-rijeka.hr te u Fan Shopu Centar u ulici P.R. Vitezovića (blizu Jelačićevog trga)

Službeni HNK Rijeka dres za sezonu 2020/2021

Joma je pripremila ekskluzivne i personalizirane HNK Rijeka dresove za slijedeću sezonu 2020/21, koja zadržava identitet kluba: prednji križ sa bojama Grada Rijeke, ali uvodi nove detalje poput geometrijskog dizajna i upotrebe zlatne boje. Za drugi gostujući dres ugrađena je nova boja, bordocrvena boja u kombinaciji s bijelom i zlatnom te svijetloplavim detaljima na rukavima i vratu.

Tehničke značajke

Sva sportska odjeća Joma prepoznata je po svojoj kvaliteti i tehničkim karakteristikama. Kvalitativni standardi brenda primjenjivani su na sve HNK Rijeka dijelove odjeće, kako za igraće komplete dresova tako i za službenu trening kolekciju Kluba i kolekciju za slobodno vrijeme.
Ovosezonski dresovi izrađeni su od poliestera, a odlikuju ga kvaliteta i elastičnost, a uz to imaju veliku otpornost i posebno jednostavno održavanje. Ova vrsta tkanine ima sjajnu transpiraciju, zahvaljujući DRY MX završnoj obradi, izborom vlakana što rezultira tkaninom posljednje generacije koja može kontrolirati vlažnost tijela igrača. Zbog toga tijelo ostaje suho i ugodno, sprječavajući hlađenje nakon vježbanja.
U područjima s više znojenja, gdje igrači trebaju dodatnu transpiraciju, poliesterska tkanina zamijenjena je tkaninom MICRO-MESH tehnologijom koja olakšava isparavanje znoja kako bi tijelo bilo suho i povećalo osjećaj ugode.

O Jomi

U nogometu, Joma je jedna od vodećih sportskih marki španjolske La lige zahvaljujući sponzorstvu Getafe CF, CD Leganés, SD Eibar i Villarreal C. U Italiji su sponzori Sampdoria FC, Torino FC i Atalanta BC, nadvladavši prisustvo glavnog suparničkog branda u zemlji. U Belgiji Joma sponzorira RSC Anderlecht, te TSG Hoffenheim u Bundesligi; zajedno takođers nacionalnim reprezentacijama iz Rumunjske, Ukrajine i Hondurasa što sve čini ukupno više od 300 profesionalnih timova širom svijeta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here