Home Mozaik Riječke snage otvaraju novu sezonu u Stereo Dvorani

Riječke snage otvaraju novu sezonu u Stereo Dvorani

1027
0

Na otvorenju nove klupske sezone u popularnoj Stereo Dvorani sprema se pravi domaći tulum – “I Love Ri” na kojem nastupaju sve odredom riječki izvođači. Iza hvalevrijednog projekta pod nazivom “I Love Ri” stoji već uhodana “Be Free” organizacijska ekipa koja je prošle sezone priredila čitav niz uspješnih večeri elektroničke glazbe.
Nakon održanog prvog izdanja “I Love Ri” party serijala bilo je sasvim jasno da ono neće biti zadnje, stoga Vas pozivamo 12. rujna na otvorenje u Stereo Dvoranu uz 100% domaće snage i veselicu po Vašem guštu! Ovaj serijal samo potvrđuje da je grad na Rječini nepresušni izvor talentiranih DJ-eva. Stoga, dobre glazbe zasigurno neće izostati, a na vama je da se naoružate dobrim raspoloženjem.

Nastupiti će electro kolektiv Underground Sky (Tom Jay, Rosho) koji sebe prezentira kao multimedijalni projekt koji je sastavljen od producenta, DJ-a, VJ-a i glazbenika. Glazbene uzore pronašli su u izvođačima tipa Led Zeppelin, The Doors, Kraftwerk, Beastie boys, Chemical Brothers, The Prodigy, a dosad su remiksirali Putokaze, Massima, Grad, Belfast food, Šajetu i Let 3.

Za DJ pultom pridružiti će im se čitav niz poznatih lica, no krenimo redom; Pacco & Ruddy B, System Divine, Funky Bee, Danny G, Dawizz i Pavles a.k.a. 2Tall. Treba reći da Stereo Dvorana u novu sezonu ulazi sa poboljšanim audio-vizualnim sustavom, no to svakako nije kraj iznenađenjima jer organiztatori za otvorenje spremaju i poseban laser show.

– Start programa je u 22 sata, a kraj u 6. Cijena ulaznice iznosi 40 kn, a svaki 50-ti posjetitelj dobiva besplatan ulaz!

Previous articleMuzej grada Rijeke: Riječka reklama 1890.-1940.
Next articleJeftiniji Phenomi X3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here