Home Sport Rijeka danas diše bijelo!

Rijeka danas diše bijelo!

2392
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

Kantridu danas čeka velika velika utakmica! Trener ‘bijelih’ Matjaž Kek u posljednje dvije i pol godine koliko je za kormilom Rijeke nije izgubio nijedan ogled po nokaut sistemu. Pali su redom: Prestatyn Town, Žilina, Stuttgart, Osijek, Istra 1961, Dinamo, Ferencvaroš, Vikingur, Sheriff i Lokomotiva. Da li je sada na redu i Dinamo?

NK Rijeka poziva sve navijače da za uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Hrvatske protiv Dinama (srijeda, 18.30 sati) obuku dres ili bijelu majicu, ponesu šal ili zastavu kako bi svi zajedno doprinijeli stvaranju jedinstvenog ugođaja koji ćemo još dugo pamtiti.

S obzirom na značaj utakmice i interes publike iz kluba pozivaju gledatelje da se zbog provedbi mjera osiguranja i vlastitog komoditeta odluče na što raniji dolazak i okupljanje na stadionu najkasnije sat vremena prije početka utakmice. Vrata tribina bit će otvorena od 16.30 sati, dva sata prije početka utakmice.
Obavještavaju se svi vlasnici parking kartica da za Kup utakmicu protiv Dinama vrijedi posebna regulacija prometa u krugu stadiona te da parking propusnice za prvenstvene utakmice ovom prilikom ne vrijede. Pravo korištenja parkinga na stadionu Kantrida za uzvratnu utakmicu polufinala Kupa protiv Dinama imaju isključivo službene osobe i vlasnici VIP A ulaznica.
Ulaznice za utakmicu bit će moguće kupiti i na dan utakmice i to od 10 sati na zapadnim blagajnama odnosno od 16:30 sati na istočnim blagajnama stadiona Kantrida.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here