Biznis

Rijeka: Emirates u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja

Rijeka: Emirates u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj kontinuirano traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Ova aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju,nakon održanih „Dana otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ u Zagrebu i Splitu, održava još jedan Dan otvorenih vrata koji je na rasporedu u subotu, 06. listopada u 8 sati ujutro u hotelu Jadran u Rijeci(Šetalište XIII divizije 46).
Nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući i nedavno proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu. Kandidati koji žele započeti svoju zrakoplovnu karijeru trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Za dolazak na „Dan otvorenih vrata“ nije potrebna prethodna prijava, a više informacijai detalja o selekcijskom postupku može se naći na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/
Postoji niz uvjeta kojekandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Uz to, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.
U Emiratesu trenutno radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje se brine o putnicima te aviokompanije.
Hrvatica Dijana Ivandić, prije pet godina postala je članica kabinskog osoblja Emiratesa i ističe kako je zahvaljujući ovom poslu upoznala neke od svojih najboljih prijatelja te posjetila stotine destinacija koje nije mogla ni zamisliti da će u životu vidjeti. „Prošlo je pet godina otkako sam postala članica kabinskog osoblja Emiratesa i da trebam iznova birati za koju aviokompaniju bih htjela raditi, uvijek bih odabrala Emirates. Da, odlaziš u novu zemlju i velik je to korak, ali istovremeno je sve tako dobro organizirano i sigurno. Moji roditelji se nisu brinuli. Znala sam točnu adresu (ime zgrade i broj stana) gdje ću biti smještena mjesec dana prije odlaska u Dubai koji je stvarno izuzetan grad s mnoštvom sadržaja. Upravo sam zahvaljujući poslu u aviokompaniji Emirates upoznala neke od svojih najboljih prijatelja. Na svakom letu upoznajem nove ljude, kolege i putnike. Vidjela sam mjesta koja nisam niti sanjala da ću vidjeti. Uz to, priuštila sam si kupnju stana u Hrvatskoj. Sve u svemu, raditi za Emirates nije samo posao – to je stil života u kojem i dalje uživam“– zaključila je Dijana.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obiteljite prijatelji.
Emiratesje na hrvatskom tržištu prisutan više od godinu dana i nudi letove iz zračne luke „Franjo Tuđman“ u Zagrebu. Emirates trenutno leti u više od 160 odredišta na šest kontinenata i raspolaže modernom flotom koja broji 270 zrakoplova.Emirates je najveći svjetski operator zrakoplova tipa Boeing 777 i Airbus A380, a kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja nudi priliku za razvoj karijere putem edukacija i jedinstvenog kulturnog i međunarodnog okruženja.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biznis

More in Biznis

Za terminal u Rijeci zainteresirani Kinezi koji grade Pelješki most

spMay 18, 2019

Pale cijene goriva

spMay 14, 2019

Uljanik u stečaju!

spMay 13, 2019

Stiže“Maersk Hamburg” najveći kontejneraš u povijesti riječke luke

spMay 10, 2019

Dovršetak LNG terminala početkom 2021. godine

spMay 8, 2019

Pojeftinilo gorivo!

spMay 7, 2019

Udruženje obrtnika Rijeka uručilo novčane nagrade najboljim učenicima osam strukovnih škola

spMay 6, 2019

Kinezi više zainteresirani za 3. maj, a nikako za strateško partnerstvo

spMay 2, 2019

Predstavljen Plan za nisko-ugljični transport i mobilnost izrađen u okviru europskog projekta LOCATIONS

spMay 2, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.