Home Vijesti Rijeka idućeg tjedna pod snježnim pokrivačem?

Rijeka idućeg tjedna pod snježnim pokrivačem?

3981
0

Ukupno tijekom petka može pasti između 50 i 100 mm kiše, što će otvoriti mogućnost bujičnih poplava na riječkom području. Gorski kotar dobit će i obilniji snijeg, i do 30 cm, lokalno i više od toga posebno u gorju iznad 1000 metara, a početak snijega na nižim predjelima očekuje se u kasnim poslijepodnevnim satima, donosi portal RIMETEO.

Predjeli riječkog zaleđa iznad 300 metara također bi u kasnim poslijepodnevnim satima i prema večeri trebali vidjeti snijeg uz formiranje snježnog pokrivača (osobito iznad 400 metara), a susnježica ili prolazan snijeg moguć je i na području grada Rijeke, u samom centru grada vjerojatno pred kraj oborina u kasnim večernjim satima, a snježni pokrivač se ne očekuje.

Već u subotu će se vrijeme smiriti uz niske temperature zraka. Od nedjelje će biti oblačno, vjetrovito i hladno s povremenim slabim snijegom na sjevernom dijelu Kvarnera od ponedjeljka do četvrtka, južnije uz kišu, dok će u Gorskom kotaru pasti i preko pola metra novog snijega. Zima se vraća uz olujnu buru s orkanskim udarima!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here