Home Sport Rijeka – Lille 1:1, Riječani ispali iz Konferencijske lige, presudan gol Jonathana...

Rijeka – Lille 1:1, Riječani ispali iz Konferencijske lige, presudan gol Jonathana Davida u drami produžetaka

167
0

Rijeka je tijekom cijele utakmice igrala hrabro i ravnopravno protiv Lillea, povela je golom Smolčića u 58. minuti, da bi na kraju u predužecima primila odlučujući gol za 1:1 (strijelac David)

Nakon izvođenja slobodnog udarca u 58. minuti, lopta je pala u peterac. Golman Lillea Chevalier ju nije očistio, već je pala ispred pred Smolčića, koji je iz blizine pogodio za 1:0. Sudac je dodatno pregledavao situaciju putem VAR-a, ali je na kraju priznao pogodak.

Izjednjačujući gol Jonathana Davida je došao tek u 109. minuti : Ismaily je s lijevog boka pucao i pogodio stativu. Lopta se odbila točno na nogu Davida, koji je zabio pogodak (ovaj put gol nije poništen kao u 72. minuti).

Poništen gol Davida u 72. minuti:

Završava tako europski put Rijeke, koja je imala prilike igrati Europu protiv tri protivnika: kosovskog Dukagjinija, farskog B36 Tórshavn i na kraju francuskog Lillea, koji je bio nositelj u play offu za kvalifikacije za grupnu fazu.

Lille je bio previsoka prepreka za Riječane, no ipak tijekom dvije utakmice Rijeka je pokazala vrlo solidnu igru i sigurno je časno predstavila hrvatski nogomet, što se ne može reći za neke druge hrvatske predstavnike.

Gol za 1:0

Previous articleJakirović: Ovo mi je najteži poraz u karijeri
Next articleDivlja svinja je napala psa, borili su se do smrti: pogledajte snimku na vlastitu odgovornost (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here