Home Sport Rijeka odbila milijunske ponude za Leškovića i Balaja

Rijeka odbila milijunske ponude za Leškovića i Balaja

2029
0

nkrijeka09_150315S prvim danima ljetnog prijelaznog roka, u riječkom nogometnom prvoligašu zasuti su upitima za pojedine igrače. Talijanski portali još su prošli tjedan objavili kako je rimski Lazio zainteresiran za usluge središnjeg braniča Bijelih Marka Leškovića. U moru sličnih špekulacija koje se u ovo doba godine pojavljuju na Apeninskom poluotoku ova zaslužuje pažnju.

Rimljani su odlučni u nakani da u svoje redove dovedu 24-godišnjeg hrvatskog reprezentativca. Prema neslužbenim informacijama, Igli Tare, sportski direktor Lazia, putem posrednika stupio je u kontakt s odgovornima u riječkom prvoligašu. Iznos oko kojeg se vrte razgovori kreće se oko pet milijuna eura. Službena ponuda još uvijek nije pristigla, no “ispeglaju” li se svi detalji, to će biti formalnost. No, Lazio nije usamljen. Svoje su emisare s upitima oko Leškovićeve cijene poslali i još neki talijanski prvoligaši, između ostalih i Atalanta.

Pomoćnik sportskog direktora riječkog prvoligaša Ivan Mance prije desetak je dana u programu Radio Rijeke potvrdio kako je u dogovoru s Bekimom Balajem odbijena zanimljiva ponuda jednog stranog kluba. Riječ je bila o usmenoj ponudi navodno teškoj više od tri i pol milijuna eura. Ali, po svemu sudeći, priča oko Balajevog ostanka podno stijena ipak nije zaključena. Prije nekoliko dana pojavio se novi interesent. Hoće li “ispitivanja snaga” završiti i konkretnom formalnom ponudom, pokazat će vrijeme. Ono što se sigurno zna je početna cijena ispod koje se na Kantridi nisu spremni odreći usluga albanskog reprezentativca koji igra u sjajnoj formi.(Radio Rijeka

Previous articleMotociklist naletio na pješaka s naramkom granja
Next articleJe li posao Čistoće razvoz smeća naokolo ili uspostava održivog sustava gospodarenja otpadom?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here