Home Sport Rijeka slavila pobjedu, bivši napadač Hajduka oteo sucu blok i poderao ga!

Rijeka slavila pobjedu, bivši napadač Hajduka oteo sucu blok i poderao ga!

174
0

Kakav kaos po završetku prve utakmice 24. kola SuperSport HNL-a između Istre i Rijeke (0:2)… U više navrata situacija na terenu umalo je prerasla u fizički sukob, a posebice nakon posljednjeg zvižduka Jakova Titlića.

Glavni sudac bio je poprilično zaposlen, a osim što je trebao razdvajati igrače, isključio je dva igrača Istre. Prvo Franu Mlinara (71.) zbog prekršaja nad Friganom, a onda i Antu Ercega, koji je drugi žuti karton dobio u 90. minuti, nakon čeka su uslijedile neviđene scene.

>>> POGOTKE I ISKLJUČENJE MLINARA I ERCEGA POGLEDAJTE OVDJE

Erceg, nakon što je isključen i vidno iznerviran, revoltirano je krenuo prema sucu Titliću, otrgnuo mu blok s imenima opomenutih igrača, a potom poderao papirić i bacio ga na travnjak. Tek tada krenuo je prema svlačionici, odakle je pogledao gol Nike Jankovića s bijele točke za konačnih 2:0 u korist Rijeke. Janković je postigao oba pogotka, što su mu prvi golovi otkad je stigao na posudbu iz Dinama

Previous articleBjelica: Osijeku visi Europa s obzirom na to kako izgledaju momčad iza poput Rijeke, Slavena, Istre i Varaždina!
Next articleJakirović: ‘Mislio sam da je Garcia trener Rijeke, cijelo vrijeme je bio pored mog tehničkog prostora’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here