Home Sport Jakirović: ‘Mislio sam da je Garcia trener Rijeke, cijelo vrijeme je bio...

Jakirović: ‘Mislio sam da je Garcia trener Rijeke, cijelo vrijeme je bio pored mog tehničkog prostora’

307
0
Sergej Jakirović

Trener Rijeke Sergej Jakirović rekao je nakon utakmice da je zadovoljan izvedom svoje momčadi koja je napravila sve što je od nje tražio…

“Bila je to dinamična utakmica kao što smo najavljivali. Tenzije su velike, borimo se za četvrto mjesto. Uspjeli smo sprovesti naše planove i prisilili smo Istru na napucavanje lopte, posebno prvo poluvrijeme. Imali smo i nekoliko dobrih šansi, a na poluvremenu smo dogovorili da je najvažnije da im ništa ne dozvolimo prvih 15-ak minuta. Bili smo rastrčani, napravili dobre pripreme, u sedam kola imamo pet pobjeda.”

“Momcima svaka čast na ovoj utakmici. Sigurno nismo zadovoljni koliko smo doma osvojili bodova, liga je izjednačena, ali trebamo uzimati bodove ako mislimo završiti visoko”, nastavio je Jakirović.

Bilo je dosta nervoze tijekom susreta.

“Nisam, mislio sam da je Garcia trener Rijeke, cijelo vrijeme je bio pored mog tehničkog prostora. Znam da se to ne dozvoljava i da se mora sankcionirati. Nije bilo nimalo lako sucu suditi. Tko gubi, ima pravo da se ljuti. Mi smo izgubili od Slavena pa smo se normalno razišli. Na kraju je nastala gužva, ali važno je da nitko nikoga nije udario.

Previous articleRijeka slavila pobjedu, bivši napadač Hajduka oteo sucu blok i poderao ga!
Next articleVIDEO: Slovenac nestvarnim letom postao svjetski prvak i izazvao delirij na Planici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here