Home Vijesti Rina gola u Playboyu: Sad će svi imati o čemu pričati!

Rina gola u Playboyu: Sad će svi imati o čemu pričati!

10508
2

Zlatokosa Rina, koja je mjesecima gledatelje reality showa “Big Brother” držala prikovane uz male ekrane, skinula se za domaće izdanje Playboya. To je učinila za sve svoje obožavatelje, ali i za “mrzitelje” da imaju o čemu pričati, kaže Rina kroz smijeh.

– Nazvali su me iz magazina Playboy i rekli da nemaju tako često priliku imati lijepu Hrvaticu u magazinu. Odmah sam pristala jer mi je taj magazin odličan, smatram ga prestižnim erotskim magazinom i bila mi je čast raditi za Playboy – objasnila je Rina i dodala da je dotad smatrala kako nema šanse da ona izađe u Playboy jer, ističe, nema “neke ženske atribute”.


Rina Dehni u novom Playboyu

Samo snimanje, koje je trajalo cijeli dan, ispunilo je njezina očekivanja.

– Ni u jednom trenutku nije mi bilo neugodno. Neke moje golišave fotografije već su objavljene u medijima, a i inače se ne sramim svoga tijela – rekla je Rina te napomenula kako bi ipak dobro razmislila bi li se skinula za neki drugi erotski magazin. Fotografije još nije imala prilike vidjeti, ali čula je da su “spektakularne”.

– Za snimanje nije znao nitko osim moje najbliže okoline, a vjerujem da će se ekipa iz ‘Big Brothera’ iznenaditi kada me ugledaju na naslovnici. Nisam se fotografirala radi zarade, ovo sam napravila iz čistog gušta – ustvrdila je vesela Rina i sjetila se svog boravka u Big Brother kući.

– Drago mi je što sam digla prašinu jer je to bolje nego da sam kroz show prošla poput duha kao što se mnogima događa – zaključila je Rina. (jutarnji.hr)

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here