Home Mozaik Rina se skinula za novi Playboy

Rina se skinula za novi Playboy

1541
2

Riječanka Rina Dehni ovih se dana skinula za hrvatsko izdanje magazina Playboy. Navodni motiv 25- godišnjakinje, koja se proslavila ulaskom u Big Brotheru kuću, je činjenica da se ne srami svog tijela pa joj nije bilo problem obnaženoj pozirati fotografu.

Ipak, upućeni tvrde kako to nije bio glavni razlog njezine odluke da u magazinu pokaže sve ono što gledatelji Big Brothera nisu vidjeli, ( a toga, složit će se mnogi, nema puno) nego činjenica da je njezinih pet minuta slave prošlo.

Naime, djevojka se nadala kako će joj odlazak u reality show otvoriti vrata showbiza, a RTL je čak snimio i pilot emisiju s njom u glavnoj ulozi, kako bi vidjeli ima li smisla ponuditi joj vlastiti show. No, kako kritike i gledanost nisu bili najpozitvniji, na kraju su ipak odustali. Fotografiranje za Playboy ponovno je Rini šansa da pokuša ući u svijet koji ju privlači, a zbog toga se navodno preselila iz Rijeke u Zagreb. (nacional)

2 COMMENTS

  1. prkosno odbijam pružati bilo kakvu podršku u promociji osobe takvog karaktera i intelekta, jadno naše društvo ako nam takve osobe samo na račun bogom danog izgleda postaju zvijedze! netreba nam hrvatska verzija paris hilton, netrebaju nam uopce takvi ljudi koje mediji uzdizu u status zvijezde zbog svog jadnog, bezlicnog, ali skandaloznog ponašanja. Dolje skandali i niske strasti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here