Home Mozaik Rina u halterima prala zahod i čistila svinjac

Rina u halterima prala zahod i čistila svinjac

2119
0

Najeksponiranija natjecateljica zadnjeg Big Brothera, Rina Dehni, u svojem nastojanju da se probije na hrvatsku estradnu scenu za RTL televiziju snimila je specijalno izdanje dokumentarne sapunice “Mijenjam ženu” i na tjedan dana postala kućanica, timariteljica životinja, ali ne i konobarica.

“Na svu sreću izbjegla sam posao konobarice, ali da, obavljala sam neke prljave poslove, brinula se za zečeve, kokoši, patke, pa čak i srnicu koju obitelj posjeduje. Međutim, bilo mi je super, svi su me super prihvatili”, kaže Rina koja je na imanju Galićev posla imala preko glave. Galićevi su, naime, vlasnici hotela i svojevrsnog spa resorta, pa se Rina ovim potezom definitivno upustila u avanturu za pamćenje.

“Zamjenski muž je bio super, jako je uslužan i pun razumijevanja. Obitelj ima i dva već velika sina, tinejdžera, koji su isto super. Sve u svemu, super iskustvo”, istaknula je, a na pitanje je li bilo kakvih seksualnih nasrtaja na seksi sudionicu Big Brothera ili tajnih simpatija sinova prema zamjenskoj mami, Rina se nasmijala i odgovorila: “Ne vjerujem”.

Rina se po izlasku iz Big Brother kuće preselila u Zagreb, a dane provodi skidajući nakupljene kilograme i u očekivanju poslovnih ponuda. “There’s no business like show business”, Rina se povodi za onom starom, i dodaje: “Sad kad sam već upala u ovaj posao, naravno, htjela bih u njemu i ostati”. Međutim, što bi točno Rina pred svjetlima kamera i objektivima točno radila, nije nam znala reći. “Kad se nešto dogodi, sve ćete saznati”.

Razgovor s Rinom iskoristili smo da ispitamo novonastalu situaciju hladnih odnosa između nje i Ivana Mitrovića. Naime, po gradu se šuška da je između njih dvoje izbila svađa i da nekadašnji golupčići danas više uopće ne komuniciraju. “Istina je, ne razgovaramo, izbrisali smo si brojeve telefona čak. Tog malog uopće ne želim komentirati, niti reklamirati. On to uopće ne zaslužuje”, dodala je.

A gdje je došlo do sukoba? Izgleda da je mali Mrkvica previše podlegao tračevima koji su kružili okolo i da je Rinu to jako razljutilo. “Ma molim te lijepo, tko je vidio slušati puste tlapnje nekakvih običnih trač baba”, završila je. Ako vas zanima kako se Rina snašla u obiteljskom gospodarstvu i kako izgleda kad ljepotica čisti svinjac, trebate se samo malo strpjeti. Emisija ide u eter sljedeći četvrtak. (tekst i foto: index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here