Home Vijesti Robert Ferlin se vraća u show ‘Zvijezde pjevaju’ s nogom u zavoju!

Robert Ferlin se vraća u show ‘Zvijezde pjevaju’ s nogom u zavoju!

693
0

Robert Ferlin će na Prisavlju u subotu osvanuti opskrbljen tabletama protiv bolova, nogom omotanom u elastični zavoj i gelom kojim će svakih sat – dva mazati nogu ne bi li ublažio bol, javlja Jutarnji list.

‘Nitko se neće približiti mojoj nozi! Ni Barbara, ni Danijela, ni Battifiaca, koji se već ponudio da će me on mazati iza scene! Taman posla, kakav je smotan strah me i pomisliti što bi mi on mogao namazati’, našalio se radijski voditelj na svoj račun. Dane je, rekao je, provodio ‘poput kanarinca u kavezu; premještajući se s kauča na fotelju i non stop pjevajući jer želi u subotu ponovo zadiviti žiri i publiku na HTV-u’.

Podsjetimo, prošle subote, na generalnoj probi showa osjetio je jaku bol u lijevoj nozi. Najprije je mislio da je riječ o grču, no kako bol nije prolazila, na Prisavlje je došla Hitna pomoć čiji su ga liječnici željeli odmah hospitalizirati no Ferlin je to odbio. Budući da mu je noga sve više naticala, po završetku showa završio je Traumi. Propisano mu je strogo mirovanje.

Previous articleGazzeta: Rebić je postao slučaj. Odbio igrati derbi zbog ozljede, a nije mu ništa
Next articleRadio nered u kafiću na Pehlinu pa priveden na graničnom prijelazu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here