Home Mozaik Rođendansko-koncertno izdanje Delta Summer Street Sessiona

Rođendansko-koncertno izdanje Delta Summer Street Sessiona

787
0

Pred nama je peto izdanje Delta Summer Street Sessiona koje će bit u obilježeno koncertno-humorističnom proslavom rođendana našeg vrijednog člana Udruge RiRock. Program, ove subote 18.8., počinje u 13:00 sati a bit će upotpunjen i raznim aktivnostima poput Free Stage Divinga, Stand Up Comedy Showa, Black metal face paintinga, Portret paintinga za kunu, Water Balloon Warsa, Air Guitar natjecanja, Rakija Battle-a, Astro Showa by RiRock gatare i mnogih drugih.

Na internet društvenim mrežama najavljeno je preko 44 pozornica, i preko 666 DJ setova bendova kao što su Slayer, Pantera, Annihillator, Ramones, Korn, Megadeth, Morbid Angel, Meshuggah, Kyuss, Ugly Kid Joe, Motörhead i sl. No, uživo, te će subote, od 20:00 sati, nastupati dva riječka metal benda Czaar i Diamond Dust koji su pripremili posebnu listu pjesama samo za ovaj mega događaj.

Ovaj događaj je tek uvod u veliko dvodnevno zatvaranje Delta Summer Street Sessiona a ono će se održati već slijedećeg vikenda 24. i 25. 08. Tada će na Delti nastupiti riječki bendovi Pasi, Krešo i Kisele Kiše, Officer Down, The Shamrock, 100% i gosti iz Zagreba Spremište i Porto Morto i još pokoji bend iznenađenja.

Nakon koncerta after je u klubu Place.

Previous articleNajvažnija investicija ili opasnost?
Next articleRadnici Dine nisu napustili pogone

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here