Home Najnovije Roditelji ogorčeni cijenama dresova engleske momčadi

Roditelji ogorčeni cijenama dresova engleske momčadi

92
0
68a8fd22 1c61 423c bc11 6e1bd0afb440
68a8fd22 1c61 423c bc11 6e1bd0afb440

U ponedjeljak je engleska nogometna reprezentacija, u suradnji s tvrtkom Nike, lansirala na tržište dresove za 2024. godinu, što je izazvalo kontroverze zbog visokih cijena koje su mnogima postale nepristupačne, posebice roditeljima koji su izrazili nezadovoljstvo.

Budući da će se engleska momčad ovog ljeta natjecati na Europskom prvenstvu 2024. u Njemačkoj, potražnja za novim dresom sigurno će biti velika. Međutim, već sada su se pojavile kritike vezane uz cijenu, posebno od strane roditelja čija su djeca izrazila želju za sportskom majicom momčadi za koju navijaju.

Muška verzija dresa u Velikoj Britaniji prodaje se po cijeni od 124.99 funti, dok je replika dostupna po cijeni od 84.99 funti. Cijena dječje majice iznosi 119.99 funti, dok je replika dječjeg dresa po cijeni od 64.99 funti.

Jedan od roditelja je komentirao ovu situaciju izražavajući svoje nezadovoljstvo: “Dječje majice za 120 funti. DJEČJE. Sto dvadeset funti. Potpuna sramota. I onda se netko pita zašto roditelji djeci kupuju fejk.”

Drugi navijač se prisjetio vremena kada su dresovi bili pristupačniji, iznoseći svoje mišljenje: “Cijena dresova je neviđena sramota i razlog zbog kojeg se ljudi okreću kineskim stranicama i traže krivotvorine. Sjetite se vremena kada smo dresove kupovali za 30 funti.”

Ova situacija izazvala je niz reakcija među navijačima, pri čemu su mnogi izrazili svoje nezadovoljstvo visokim cijenama, ističući kako su takve cijene neprihvatljive, posebno kada je riječ o dječjim majicama.

U usporedbi s cijenama dresova hrvatske nogometne reprezentacije, gdje dječji dres košta 64.99 eura, a za stariju dobnu skupinu 69.99 eura, jasno je da su cijene engleskih dresova izazvale kontroverzu među navijačima i potrošačima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here