Home Sport Rožman i Župarić najavili Inter: Može li Rijeka prekinuti crni niz?

Rožman i Župarić najavili Inter: Može li Rijeka prekinuti crni niz?

977
1

Nogometaši Rijeke u 16. kolu domaćeg prvenstva u nedjelju gostuju kod Intera u Zaprešiću. Nakon debakla protiv Dinama, tokom reprezentativne pauze klub je otpisao Punčeca, Mamića i Šimića. Osim toga, potvrđen je i odlazak Darija Župarića u redove Portlanda nakon završetka jesenskog dijela sezone, javlja Radio Rijeka.

Trener Bijelih Simon Rožman svjestan je kako zbog nedostatka rezultata nitko ne vjeruje u njega, ali fokus je stoga samo na Inter gdje se mora doći do tri boda.

U ovih deset dana napravili smo pomak na terenu i u našim glavama. Svjesni smo koliko je važna ova utakmica, fokus je doći do pobjede i prekinuti negativni niz. Odlaske ovih igrača tokom pauze neću komentirati. Donijeli smo takve odluke jer svi mi smo prolazni, klub je taj koji ostaje. Očekuje se od nas da ginemo za grb koji nosimo na prsima i drago mi je da su ovdje sada ostali gladijatori koji to žele, ističe Rožman.

Mislim da je trenutno lakše igrati u gostima nego kod kuće. Tu je jako puno mladih igrača koje se godinama zazivalo, sad su tu i treba im podrška. Nakon jednog pasa unatrag krenu zvižduci, Smolčića se kritizira nakon jedne loše utakmice na neprirodnoj poziciji, kaže Župarić.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here