Home Sport Rožman uoči derbija: Osijek je u dobroj formi ali i mi smo!...

Rožman uoči derbija: Osijek je u dobroj formi ali i mi smo! (VIDEO)

337
0

Trener Rijeke Simon Rožman uoči nedjeljnog derbija s Osijekom kratko je komentirao dojmove sa odrađenog europskog gostovanja gdje je Rijeka izgubila od Napolija.

– Moramo biti zadovoljni onim što smo pokazali, to je bio naš maksimum s igračima koje smo imali. Žao mi je jedino da nismo realizirali nekoliko prilika, bilo je nekoliko šuteva prema golu i možda dvije-tri čiste situacije koje smo mogli riješiti pa bi utakmica bila neizvjesnija. Ali to je iza nas, imamo derbi pred sobom koji nas veseli.

Osječani dolaze u Rijeku u sjajnoj formi?

– Mi kući uvijek na pobjedu, idemo s tim gardom, a i mi smo također u dobroj formi. Treba u nedjelju ponoviti stvari koje su dobre, ispravit greške i neke sitnice koje su se pojavile u nekim segmentima igre. Imamo mlade igrače, puno energije, elana i puno učimo u Europi i imamo dobru atmosferu. I na kraju, vidjet ćemo koliko igrača ćemo sutra imati na raspolaganju. Dati ćemo sve od sebe na terenu i vjerujem da će sve biti ok.

Pred Rijekom slijedi zahtjevan niz utakmica u ritmu četvrtak – nedjelja?

– Ne želimo razmišljati u smjeru umora nego energije i našeg vlastitog očekivanja da smo u svakoj utakmici na najvišoj razini. Umor će na kraju doci ali ga ostavljamo na zadnjoj utakmici u seriji. Veliki je izazov pred igračima da pokažu svoj maksimum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here