Home Vijesti Ryanair će platiti troškove puta obitelji koju su ostavili na Krku

Ryanair će platiti troškove puta obitelji koju su ostavili na Krku

744
0

Zračni prijevoznik Ryanair tvrdi kako je poslao e-mail u kojem su nudili drugi prijevoz švedskoj obitelji koju su “ostavili” u Zračnoj luci Rijeka na Krku. Obitelj je potom platila taksi do Trsta pa vlak do Trevisa gdje su i prespavali. Tek sljedećeg dana su poletjeli za domovinu.

Obitelj Axelsson se jučer požalila medijima da su u “svom aranžmanu” morali organizirati put u domovinu nakon što je u petak Ryanairov let sa Krka otkazan zbog jakog vjetra. “Nisam nikada mislila da će se tako loše ponijeti”, rekla je Mirva Axelsson te dodala da se nada da će im Ryanair isplatiti oko 1220 dolara koje su potrošili na povratak kući.

No, Ryanairov glasnogovornik je kazao da su obitelj izvijestili o mogućim “alternativnim aranžmanima” za povratak. “Ryanair se iskreno ispričao putnicima te smo im ponudili da se ukrcaju na prvi sljedeći let, prebace u drugu zračnu luku iz koje letimo ili da im vratimo novac za kartu”, napisao je u priopćenju glasnogovornik Ryanaira, Stephen McNamara, piše Local.

“Ryanair im je odmah poslao e-mail sa informacijom da mogu besplatno promijeniti let”, ističe McNamara te dodaje da će platiti sve troškove koje su putnici imali zbog otkazivanja leta, samo da im moraju poslati račune. Za kraj je napisao se njihovi letovi rijetko otkazuju. “U posljednja tri mjeseca samo 10 od preko 150 tisuća letova je otkazano”, zaključuje McNamara.(index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here