Home Mozaik S terase gledala susjede u akciji pa im se došla pridružiti: Nije...

S terase gledala susjede u akciji pa im se došla pridružiti: Nije mogla sanjati kakav će odgovor dobiti!

221
0

Meksička influencerica i blogerica Julija Fernandes (26) na društvenim je mrežama opisala neobičnu situaciju u kojoj se, svojom voljom, našla.

Julija je sjedila na terasi u Vera Cruzu i pila kavu i listala po telefonu kada je primijetila par na istom katu, ali u drugom ulazu kako vodi ljubav kraj prozora. Kako je dečka i curu poznavala samo iz viđenja, prizor ju je zaintrigirao, te je telefon usmjerila prema njima.

– Stajala sam tamo na terasi i neko vrijeme ih snimao dok mi susjeda nije mahnula. Bar sam mislio da mi je mahnula. Za mene je to bio znak da želi da im se pridružim. U vrijeme koronavirusa i nedostatka izlazaka i tulumarenja, priznajem da me taj trenutak oduševio i krenula sam im na vrata – piše Hulija.

Otvorio joj je susjed, zbunjeno je gledajući.

– Pitala sam ga može li djevojka doći do vrata. Iznenadila se što me vidi. Pohvalila sam ih što rade jer sam uvijek za ljubav u svim oblicima, a onda sam ih pitao bi li možda bili zainteresirani da im se pridružim. Tip se iznervirao i otišao u drugu sobu, a susjeda me pristojno odbila i pitala otkud mi ideja da žele trojku. Rekla sam joj da mi je mahnula i shvatila sam to kao poziv, što je ona demantirala. Pretpostavila je i da ih ja snimam jer sam imala telefon u ruci kad sam ih vidjela, pa je tražila da izbrišem snimku. Onda je na vrata došao tip i ljutito mi rekao da im više nikad ne smetam. Nisam to očekivala. Tada mi je susjed rekao da je poludio zbog svega što nam se dešava, pa sam otišla u svoj stan – napisala je Julija.

Pratitelji su je u komentarima pitali hoće li joj to biti prvi seks u troje u životu, a zanimalo ih je i koliko je dugo bez dečka.

– Čim sam im došla na vrata, znači da sam već dugo sama. A jesam li već probala trojku? Samo ću reći da sam dosad u životu isprobala svašta u krevetu – dodala je Julija, koja se proslavila na Instagramu pozirajući u provokativnoj odjeći na javnim mjestima.

Previous articleRadnička fronta: Pojava klečavaca je još jedan dokaz da pobačaj mora nazad u Ustav!
Next articleVedrana Rudan: O ljepoti treće dobi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here