Home Mozaik Šef joj je odbio zahtjev za odmor, a ona je poslala sestru...

Šef joj je odbio zahtjev za odmor, a ona je poslala sestru blizanku

111
0
1508314 untitled ls

Sestre Chance iz Kanade su 22-godišnje blizanke koje su stekle veliku popularnost na društvenim mrežama. Imaju više od 800.000 pratitelja, od kojih ih je većina osudila. Razlog je plan koji su smislili kako bi netko od njih ipak otišao na godišnji odmor, unatoč negodovanju šefa. Ari je u videu otkrila da je zbog toga dovela sestru blizanku da radi umjesto nje. Činilo se da sve ide po planu, a onda je dobila e-mail od svog šefa u kojem piše da će se suočiti s ozbiljnim posljedicama.

Šef je otkrio da je koristila sestru blizanku

“Šef je vidio video koji je moja sestra objavila dok me zamijenila na poslu”, rekla je Ari koja je potom snimila e-mail koji joj je poslao šef John.

“Neka vam bude jasno. Apsolutno je neprihvatljiva vaša odluka da angažirate sestru blizanku kao zamjenu dok se zabavljate na godišnjem odmoru koji vam je bio uskraćen. To je pljuska i vašim kolegama koji poštuju pravila i tvrtki koja vam je povjerila određene obveze”. Šef je istaknuo da je ugrozila imidž tvrtke, zatražio je ispriku, hitno objašnjenje i prijedlog plana kojim bi se greška ispravila.

“Daljnje nedolično ponašanje rezultirat će ozbiljnim posljedicama, uključujući potencijalne stegovne mjere. Očekujem da ćemo se čuti što je prije moguće kako bismo razgovarali o ovoj nečuvenoj povredi povjerenja i profesionalizma”, zaključio je, dodavši da je vrlo razočaran.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here