Home Mozaik “Sek*ala sam se s našim stanodavcem kako ne bismo trebali platiti stanarinu,...

“Sek*ala sam se s našim stanodavcem kako ne bismo trebali platiti stanarinu, moj suprug je oduševljen”

130
0
pexels anna pou 9451221
pexels anna pou 9451221

Britanka je u razgovoru za The Sun ispričala svoje neobično iskustvo:

“Moj muž je ostao bez posla i upali smo u financijske probleme. Predložila sam da imam seks sa stanodavcem umjesto da plaćamo stanarinu. Na moje iznenađenje, moj je suprug pristao. Bio sam potajno oduševljena. Imam 25 godina i dijagnosticirana sam ovisnica o seksu sa živopisnom prošlošću, dok moj 30-godišnji muž je imao samo jednog seksualnog partnera – mene. Sljedećeg sam dana otišla do gazdinog ureda i nisam gubila vrijeme te sam ponudila plaćanje u naturi. Bio je sretan što je pristala. Završili smo se seksajući se na njegovom kauču i, ako moram biti iskrena, bio je to najbolji seks koji sam imala godinama – otkad sam upoznala svog muža.

Čim sam ušla na ulazna vrata, moj je suprug mogao slutiti što se dogodilo. Nije tražio detalje, a ja ih nisam nudila.

Na moje oduševljenje, samo zamišljanje mog susreta stvarno ga je uzbudilo i na kraju smo imali najbolji seks ikada. I to ne samo jednom. Uzbuđenje spoznaje što sam učinila držalo nas je danima u uzbuđenju. Na neki način, stvari ne mogu biti bolje – stanarina je za sada plaćena, i moj suprug i ja smo sretni. Ali počinjem se brinuti da mi moj muž više nije dovoljan. Želio bih stvari odvesti dalje i predložiti da imamo otvoreni brak. Sigurna sam da on misli da je ovo bio jednokratni slučaj i brinem se da će mi dosaditi ako kaže ne i poželjeti varati. Ali ako kaže da, hoće li to svejedno pokvariti naš odnos?

Deidre odgovara: Seks s nekim drugim je za sada spojio vas i vašeg muža, ali bi vas lako mogao rastaviti. Ako osjeća da vam nije dovoljan, to bi moglo uništiti njegovo samopouzdanje, koje je možda već krhko zbog gubitka posla. Sada se dinamika u vašem odnosu promijenila, morate se vratiti na istu stranicu iskrenim razgovorom. Ako imate različite seksualne nagone, možda ćete morati naučiti raditi kompromise. Možda biste umjesto seksa s drugim ljudima mogli podijeliti svoje fantazije o tome sa svojim mužem kako biste začinili svoj seksualni život. Seksom izvan braka riskirate širenje koronavirusa. Također morate srediti svoje financije. Vaš stanodavac možda opet neće rado prihvatiti seks umjesto novca ili na neodređeno vrijeme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here