Home Mozaik Seksala se za vrijeme prijenosa uživo pa se nastavila dopisivati s gledateljima

Seksala se za vrijeme prijenosa uživo pa se nastavila dopisivati s gledateljima

343
0

Korisnica Twicha (riječ je o američkoj usluzi video prijenosa uživo koja se fokusira na prijenos video igara), poznata pod nadimkom Kimmikka (21) je 24. kolovoza prenosila sadržaj uživo na spomenutoj plaformi kada se odjednom počela čudno ponašati: izraz lica joj se promijenio te se krenula trzati.

No, unatoč čudnom ponašanju, Kimmikka se nastavila dopisivati s ostalim korisnicima, piše Daily Star. Međutim, njezin se odraz jasno vidio na prozoru pokraj njezina stola, a njezin je partner čak viđen kako poskakuje iza nje.

“Ako se namjeravate seksati tijekom prijenosa uživo, provjerite da nema refleksije”, bio je jedan od komentara na Twitteru. Kada bi sad otišli na profil korisnice, čekala bi vas ova poruka: “ovaj kanal trenutno nije dostupan zbog kršenja Twitchovih smjernica zajednice ili Uvjeta pružanja usluge.”

“Samo je češka po leđima. Ništa čudno”, našalio se jedan korisnik. Drugi je teoretizirao: “Možda je sve lažirala zbog pogleda.” Kimmikka je navodno rekla novinaru Jakeu Luckyju da se ovaj incident dogodio jer je bila pijana i nadodala da je dobila samo sedam dana zabrane od Twicha.

Previous articleLuka Modrić javio se iz Disneylanda: ‘Kakvo sjajno vrijeme s obitelji’
Next articleSrbin mašta o vezi s Hrvaticom, no jedna stvar ga plaši: ‘Ne viđam takve ženske kod nas’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here