Home Mozaik Severina objavila portret i pokazala kako joj izgleda sin (FOTO)

Severina objavila portret i pokazala kako joj izgleda sin (FOTO)

329
1
ezgif 1 f545f0089c
ezgif 1 f545f0089c

Nakon što se slomila i zaplakala tijekom izvođenja pjesme “Rođeno moje”, Severina je očito našla snagu i jasno stavila do znanja da se neće predati.

Pjevačica se svakodnevno oglašava putem Instagrama pa je tako bilo i ovog puta. Objavila je fotografiju (grafitni portret) sa sinom uz riječi “Najteže borbe najjači vode“, što su stihovi pjesme “Rođeno moje” koju je Severina posvetila sinu kada su joj prvi put oduzeli skrbništvo nad njim.

Inače, Severina ne smije objaviti fotogarfiju sina, a njene objave bile su predmet sudskih tužbi koje je pokrenio otac djeteta Milan Popović.

Dok je bila u braku s Igorom Kojićem Popović je optužio Severinu da njen “sin živi u rijalitiju”, tužio je bivšu suprugu i tadašnjeg joj partnera Kojića zbog objave fotografia maloljetnog djeteta na društvenim mrežama. Zbog toga Severina danas sina fotografira isključivo s leđa ili sa zamućenim licem.

Ovo je prvi put da je objavljeno kako njen sin izgleda.

No, nakon što su se Severina i Kojić razveli, javnost je bila iznenađena kada su društvene mreže preplavile zajedničke fotografije Igora i Milana Popovića. Ne samo da su objavljivali zajedničke fotografije već i fotografije s Popovićevim i Severininim sinom.

I to možda ne bi bio problem, da zbog toga nekoliko godina ranije Popović nije tužio oboje – i Severinu i Igora. No i te fotografje su, na intervenciju odvjentika, morale biti uklonjene.

ezgif 1 bea20a4296
ezgif 1 bea20a4296

Inače, fotografije maloljetnika je zabranjeno objaviti, a poglavito ako su predmet sudskog spora po bilo kojim osnovama.

Jučer je Ženska mreža Hrvatske zatražila je od ministra pravosuđa hitno pokretanje stegovnog postupka protiv predsjednika Vrhovnog suda Radovana Dobronića zbog povrede ugleda suda i sudačke dužnosti “diskriminativnim mizoginim izjavama” o slučaju Severine Vučković.

Dobronić je tada kazao da se Severina svakako “ne može smatrati malom i nemoćnom ženicom” jer je popularna i imućna, možda i najmoćnija žena u Hrvatskoj.

Ženska mreža je s konferencije za novinare upozorila da u radu sa ženama žrtvama nasilja stalno svjedoče problemu institucionalnog nasilja nad ženama i djecom kroz dugotrajne postupke određivanja skrbništva.

Severinin slučaj i recentna situacija u kojoj poseban začin mizoginom, skandaloznom izjavom daje sam predsjednik Vrhovnog suda, nije izuzetak nego pravilo u postupanju institucija i odgovornih osoba u sustavu, kako je kazala Sanja Juras iz Ženske mreže Hrvatske.

1 COMMENT

  1. ….bolesna zvijezda filmića za odrasle nakon hercegovine ,prebacila se istočnije gdje je dobila peludi,rodila, te sad medijski maltretira nas,obične sitne ljude sa pregršt vlastitihproblema ,svojim prosječnim djelom sa zamućenim licem.Ma nosite se vi i ona…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here