Home Mozaik Severina zove Vedranu Rudan na kavu: Radosti moja, stižem ti u...

Severina zove Vedranu Rudan na kavu: Radosti moja, stižem ti u subotu u Rijeku!

156
0

Severina je nedavno na svom Instagram profilu podijelila zanimljiv poziv Vedrani Rudan na druženje u Rijeci. Poziv je bio ispunjen humorom i aludirao je na stil dopisivanja između Turudića i Rimac, izazivajući smijeh među pratiteljima.

U svom postu, Severina je napisala: “Radosti moja, Vedrana Rudan, stižem ti u subotu u tvoju Rijeku… Dođi k meni. Doduše, neću biti sama (bit će puna dvorana Mladosti i puno radosti), ali ajmo bar na kavu. Ako se smiješ družiti sa mnom. Čekam te. Tvoja Lipa. P.S. Trebat ćeš ti mene. P.P.S. Obožavam te do kraja života.”

Ovaj nekonvencionalni poziv izazvao je oduševljenje Severininih pratitelja, koji su se smijali njenom smislom za humor i podrškom koju iskazuje Vedrani. Poznato je da je Vedrana Rudan više puta javno podržala Severinu, pa je tako bilo i nakon što je Vrhovni sud dodijelio Milanu Popoviću skrbništvo nad sinom.

Ovo pozivno druženje predstavlja neformalnu priliku za dvije istaknute javne osobe da se opuste i uživaju u opuštenoj atmosferi, ispunjenoj smijehom i podrškom. Takvi trenuci osnažuju prijateljstva i grade zajedništvo među ljudima različitih profila i pozadina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here