Home Mozaik Shakira pokušala spasiti vezu s Piqueom, ali nije išlo! Slavni bivši par...

Shakira pokušala spasiti vezu s Piqueom, ali nije išlo! Slavni bivši par ima jednu želju.

164
0

Vijest je popularna kolumbijska pjevačica potvrdila još prije osam dana u priopćenju, a španjolski mediji danas donose nove detalje oko cijele priče.

Marca tako navodi da se Shakira usprkos Piqueovoj nevjeri dva puta pokušala pomiriti i spasiti vezu, ali nije bilo uspjeha, pa je stoga raskid veze odlučila potvrditi i službeno, iznenadivši time slavnog igrača Barcelone.

Navodi se da je Shakira bila spremna na kompromis, ali jednostavno nisu uspjeli naći zajednički jezik. Marca tvrdi kako će se Pique i Shakira ponovno opet sastati kako bi dogovorili najbolji način da zaštite njihovo dvoje djece jer žele da cijela situacija na njih što manje utječe. Nakon toga očekuje se da će se odlučiti na zajedničko priopćenje u kojem će razjasniti situaciju. Španjolci podcrtavaju da je jedno ipak sigurno, a to je da povratka na staro više nema.

Pique i Shakira u ljubavnoj su vezi od 2010. godine, a iako se nikad nisu oženili zajedno imaju dva sina, Milana (9) i Sashu (7).

Previous articleRiječani sinoć osjetili potres
Next articleŠokantne snimke koje su šokirale Kinu: 9 muškaraca brutalno mlatilo ženu nakon što se suprotstavila jednom nasrtljivcu (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here