Home Mozaik Silovala dijete s još dvojicom muškaraca: Plakala na sudu i izrekla gnjusno...

Silovala dijete s još dvojicom muškaraca: Plakala na sudu i izrekla gnjusno priznanje

1676
0

Vicky Bevan (37) seksualno je zlostavljala mladu djevojku koja nije identificirana jer ima pravo na anonimnost do kraja života.

Bevan je silovala i počinila druge seksualne radnje nad maloljetnicom zajedno sa 62-godišnjim Paulom Rafertijem i 42-godišnjim Tonyjem Huttonom.

Kako prenosi Liverpool echo, uživala je u zlostavljanju, o čemu svjedoči i činjenica da je telefonom fotografirala i snimala stravične scene koje su na kraju dovele do uhićenja trojice pedofila.

Suđenje im je trebalo biti u travnju, ali su dvojica muškaraca ranije ovog mjeseca priznala krivnju za seksualno zlostavljanje.

Bevan iz okolice Liverpoola priznala je krivnju za 34 seksualna djela, a tom prilikom je zaplakala na sudu.

Na sudu se pojavila u ružičastoj majici s patentnim zatvaračem, a promrmljala je kada su je zamolili da potvrdi identitet i osobne podatke, prije nego što je briznula u plač.

Bevan je priznala da je silovala dijete mlađe od 13 godina, zatim pet točaka napada na dijete mlađe od 13 godina penetracijom, dvije točke za seksualni napad na dijete mlađe od 13 godina; jednu seksualnu aktivnost s djetetom i jedu točku za poticanje djeteta na seksualnu aktivnost.

Jedna od točaka napada penetracijom je i Rafertijevo sudjelovanje u tom gnusnom činu, rečeno je pred sudom.

Bevan je također priznala krivnju po 15 točaka optužnice za nepristojne slike djeteta.

Njezin branitelj Jonathan Duffy rekao je da će dvojica suoptuženika biti osuđena 25. ožujka ove godine, te zatražio da Bevan bude osuđena istoga dana.

– Trenutno se poduzimaju koraci za pregledom psihijatra. Psihijatrijski nalaz će vjerojatno biti dostavljen u dogledno vrijeme – kazao je.

Previous articleManijak izbačen s bdijenja za ubijenu nastavnicu: Dirao se pred 80 žena dok ga je snimala kamera
Next articleIspitani prijatelji Mateja Periša, locirana i ‘zadarska ekipa‘ iz Gotika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here