Home Sport Simon Rožman i Ivan Tomečak uoči Varaždina

Simon Rožman i Ivan Tomečak uoči Varaždina

939
0

I ovaj tjedan fokus igrača je odličan, svi radimo na tome da ponovimo osjećaj od prošlog vikenda i opet svi zajedno zapjevamo i vidimo naš vatromet. Neće biti to lako, čeka nas organizirani suparnik koji je gubio s jednim golom razlike, ističe Rožman, javlja Radio Rijeka.

Nogometaši Rijeke nakon prekida negativnog niza na Rujevici pobjedom protiv Istre 1961, ove subote na istom stadionu igraju protiv Varaždina. Posljednje jesensko kolo Bijelima daje šansu da pobjedom ostanu blizu drugog mjesta, budući da Rijeku u srijedu očekuje još i gostovanje u Maksimiru kod Dinama.

I ovaj tjedan fokus igrača je odličan, svi radimo na tome da ponovimo osjećaj od prošlog vikenda i opet svi zajedno zapjevamo i vidimo naš vatromet. Neće biti to lako, čeka nas organizirani suparnik koji je gubio s jednim golom razlike. Čvrsti su u svom bloku sa dobrom tranzicijom. Igrači su svjesni da moraju i dalje raditi ono što rade dobro jer imamo već sadržaj koji na nešto liči, ističe Rožman koji očekuje povratak Kvržića, ali su upitni nastupi Gorgona i Halilovića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here