Home Mozaik Skandal u poznatoj pizzeriji: Radnik snimljen kako čačka nos i briše prst...

Skandal u poznatoj pizzeriji: Radnik snimljen kako čačka nos i briše prst o tijesto!

205
1
1484265 pica majstor cacka nos ls
1484265 pica majstor cacka nos ls

Domino’s Pizza se ispričala nakon što je postao viralan video na kojem se vidi kako zaposlenik čačka nos i briše ruku o tijesto.

Video je snimljen u podružnici lanca Amagasaki u prefekturi Hyogo u Japanu i objavljen na web stranici foruma Bakusai, objavio je Sky News.

Prikazuje zaposlenika u Domino uniformi i plavim rukavicama kako mijesi tijesto i razgovara s osobom iza kamere.

Zatim dotakne svoje lice i stavi prst na nos – prije nego što ga obriše o tijesto ispred sebe.

Video je brzo postao viralan i nekoliko sati nakon što je objavljen, Domino’s Pizza Japan ispričala se za “neprimjereno ponašanje” svojih zaposlenika na X (Twitter) platformi.

– Duboko se ispričavamo zbog neugodnosti koje smo doveli do naših cijenjenih kupaca”, dodaje se u priopćenju. Video je snimljen nakon zatvaranja poslovnice, a prikazuje pripremu tijesta za 24-satni proces fermentacije – priopćio je Domino.

To znači da se nije koristio ni u jednoj pizzi.

Obustavljen je i rad u poslovnici, a zaposlenik će biti kažnjen u skladu sa smjernicama kompanije, objavio je “Pocket Times”.

Incident se dogodio nakon što su tri osobe nedavno uhićene nakon niza videozapisa “sushi terorizma” objavljenih na internetu u Japanu.

Jedan video prikazuje čovjeka kako liže vrh boce soja umaka u sushi restoranu s pokretnom vrpcom, prije nego liže prst i dotakne komade sushija za koje se vjeruje da su namijenjeni kupcima.

Druge snimke pokazuju kako ljudi stavljaju wasabi na sushi kupaca i ližu žlicu iz posude zelenog čaja u prahu.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here