Home Vijesti Sklad desnice i ljevice: Domovinski pokret podržao prijedlog zakona Katarine Peović

Sklad desnice i ljevice: Domovinski pokret podržao prijedlog zakona Katarine Peović

437
0

Peović je predložila prijedlog zakona po kojem bi se uveo porez na digitalne usluge, rasprava je održana u srijedu i predsjednik Sabora Jandroković trebao je staviti na glasovanje zaključak Odbora za državni proračun i financije i Odbora za zakonodavstvo, kojim se odbija inicijativa Katarine Peović.

U pitanju je Peovićin prijedlog zakona o porezu na digitalne usluge, o kojem je rasprava održana u srijedu i uskoro je Jandroković trebao staviti na glasovanje zaključak Odbora za državni proračun i financije i Odbora za zakonodavstvo, kojim se odbija inicijativa Katarine Peović.

S obzirom na to da nitko iz Domovinskog pokreta nije sudjelovao u raspravi o prijedlogu Katarine Peović, nije se znalo kako će se oni postaviti prilikom glasovanja. Peović je zastupnicima opcije koju se nerijetko kvalificira kao radikalnu desnicu, nabrzinu entuzijastično objasnila zašto bi oni morali podržati oporezivanje tehnoloških divova.

Sve je to zabilježila službena saborska kamera. Katarina Peović se odazvala na poziv “Kate, dođi” i predstavila zastupnicima Domovinskog pokreta svoj prijedlog, a oni su pozorno slušali. (NL)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here