Home Vijesti Škoda pokupila motociklista kod Rešetara

Škoda pokupila motociklista kod Rešetara

1064
3

Nesretni motociklist zadobio je teške ozljede u prometnoj nesreći koja se u petak oko 1 sat ujutro dogodila u Rešetarima kod križa. Na mjestu prometne nesreće obavljen je očevid kojim je utvrđeno kako je 48-godišnjak iz Rijeke upravljao osobnim vozilom Škoda krećući se ulicom 128. brigade HV-a u Rešetarima u smjeru Kastva. Dolaskom u raskrižje u namjeri skretanja ulijevo nije propustio motocikl marke Derbi koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Vozaču Škode izmjerena je koncentracija alkohola od 1,12 ‰. 18-godišnji vozač motocikla nažalost nije nosio zaštitnu kacigu.

Previous article“Od Vltave do Moskve” na kraju koncertne sezone riječkog HNK
Next articleSDP=HDZ: Bratić Luke Denone u upravi državne tvrtke

3 COMMENTS

 1. To je vrh sante leda.Vozim skuter cijele godine i imam par savjeta:
  – Ne pijte dok vozite , motor nije auto/kavez koji će vas zaštiti u slučaju sudara, a morate održavati i ravnotežu što po maliganima nije lako.na kraju i možda najbitnije, cuga diže adrenalin i radi od vas drugu osobu , hrabru , drsku i smionu što u prometu nije dobro.
  – Kad se provlačite kroz kolone , polako, ionako ćete ih sve stići na sljedećem semaforu.Vidio sam osobno kad je mladi dečko na Runneru slomio ruku liku kod kazališta jer ju je ovaj ispružio u koloni van , a imao je cigaretu u njoj.
  – Inače po gradu u gužvi vozite polako pa nećete ulaziti u incidentne situacije,a kad se cesta otvori, razvalite po gasu.
  – Pazite kako zaobilazite BUS jer glupi putnici koji postaju po izlasku postaju pješaci uvijek idu s prednje strane tako da ih ne vidite.
  – Mjenjajte gume često iako imaju šaru jer tih par kvadratnih cm vam je jedini kontakt s cestom.
  – Ne budite glupi “weekend warriori” tj.oni koji se dočepaju motora samo po lijepom vremenu i to u pravilu subotu i nedjelju.Upravo oni pune stupce crne kronike.

  Policija…a šta reći,usprkos sve ljepšem vremenu još se nisu pojavili na cesti sa svojim bembarama i skuterima pa vas pitam kako možete cijeniti onog tko ima manje km u kotačima od vas…..nula bodova, nisu tu da vam pomognu nego samo da gnjave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here