Home Vijesti Slavica Šota nakon 15 godina ušla u posjed svog poslovnog prostora!

Slavica Šota nakon 15 godina ušla u posjed svog poslovnog prostora!

3
0

sotaNakon 15 godina borbe, Slavica Šota je dobila ključeve poslovnog prostora u Ulici Ante Starčevića 2 u kojem se krajem 2012. godine Slavica Šota zatočila sa suprugom i unutra provela više od 30 dana.

Obitelj Šota je najprije 10 godina vodila spor za taj poslovni prostor u Sloveniji, a nakon što je u Ljubljani dobila pravomoćnu presudu protiv vlasnika, više od dvije godine je bilo potrebno Županijskom sudu u Rijeci da unatoč žurnom postupku, potvrdi rješenje Općinskog suda kojim se mogla provesti pravomoćna presuda. U obitelji Šota su bili uvjereni da je za sporost suda zaslužno neskriveno prijateljstvo vlasnika Rijekatekstil Mirka Pavičića i predsjednika Županijskog suda Veljka Miškulina.

Šota ni nakon potvrđivanja presude pa sve do danas nije mogla do ključeva jer Rijekatekstil Domus nije izašao iz prostora, pozivajući se na pravo posjeda. U tijeku je sudski spor u kojem je Slavica Šota tužena od Rijekatekstila zbog izmakle zarade za vrijeme dok se je bila zatočena u vlatitom prostoru.

Previous articleGdje se odvozi riječko smeće? Što radi „moderni“ županijski centar za gospodarenje otpadom?
Next articleSedam ulagača zainteresirano za ulaganje u LNG terminal u Omišlju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here