Home Vijesti Slavica Šota nakon šokantnog ‘Provjerenog’: Hrvatske institucije već punih pet godina ignoriraju...

Slavica Šota nakon šokantnog ‘Provjerenog’: Hrvatske institucije već punih pet godina ignoriraju stvarnost!

21616
1

Nakon jučerašnje šokantne emisije Provjereno u kojem se teško optužuje šefa riječke krim policije Željka Kruneša, javnosti se obratila i Slavica Šota. U emisiji je objavljen iskaz Krunešove bivše partnerice koja je u lipnju 2015. godina Slavicu Šotu i njezinu kćer Josipu Novaković upozorila kako njezin partner planira ubojstvo Josipine djece, odnosno Slavičinih unuka: ‘Ja u dnevnom boravku spavam, a on malo dalje u sobi leži i razgovara na telefon s nećakom, koji je imao prometnu nesreću i ima epilepsiju. Rekao mu je da bi jedan dan trebao zgaziti jednog sina. Sad ne obojicu, nego jednog sina i da se njemu neće to moći dokazati jer ima epilepsiju. Kad sam to čula, prvo nisam znala što da radim”, opisala je tada Krunešina partnerica, što potvrđuje audiosnimka’.

Slavica Šota se jutros nakon emisije obratila javnosti:

‘Povodom posljednjih medijskih napisa kao i tv priloga o Željku Krunešu, riječkom kriminalcu sa značkom i ujedno osumnjičeniku za pokušaj ubojstva članova moje obitelji, ovim putem obraćam se prije svega, u ime Pokreta Otpora – Riječani protiv korupcije i u svoje osobno ime, te svima ovom prilikom šaljem veliku zahvalu u pomoći raskrinkavanja policijsko-pravosudne korupcijske hobotnice u Gradu Rijeci, a i šire. Naime, hrvatske institucije već punih pet godina ignoriraju stvarnost na način da u ovom kriminalističkom slučaju koji trenutno rasvjetljavaju pojedini mediji, upravo oni koji su plaćeni da nas štite, čine suprotno i na protuzakonit način.

Osim toga, ovom prilikom želim naglasiti kako dosadašnje djelovanje medija u ovom konkretnom slučaju nije bilo u službi javnog interesa, pa samim time predstavlja opasnost i izaziva pravnu nesigurnost s trajnom sumnjom u njihovu pristranost i korumpiranost u prikrivanju kriminala pojedinih grupacija koje zastupaju partikularne interese u strukturama vlasti.

U životu se treba boriti za istinu koliko god ona teška bila ili koliko god dugo trajala, jer obitelj je svetinja u koju nitko nema pravo dirati. Hvala još jednom svima koji ste nas podržavali, koji ste nam vjerovali i koji ste nam pomagali u našoj teškoj i dugotrajnoj borbi. Ovo je vrijeme promjena. Još jednom velika hvala hrabrima i neustrašivima. Velika hvala svim borcima koji ne poznaju strah i postupaju s osjećajem za pravdu i na ispravan, ljudski način’.

1 COMMENT

  1. Ajde Slavice ne seri.Sta se ti sad javljas?Fi si glupaca.Ti si ionako prostore u gradu Rijeci dobila nezakonito.Napala si gospodina Linica pa si izgubila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here