Home Mozaik Slijepa djevojka misli da je njezin pas vodič Elton John vodi njezinoj...

Slijepa djevojka misli da je njezin pas vodič Elton John vodi njezinoj majci, ali on je imao nešto drugo na umu

244
0

Molly Burke je slijepa djevojka koja je usvojila psa Eltona Johna da joj pomaže sigurno se kretati okolo. Ljubimac briljira u svom zadatku, no zna se dogoditi da mu nešto odvuče pažnju. Jednog dana, dok je mlada djevojka bila u supermarketu sa svojom majkom, iznenada se izgubila među policama. U ovom trenutku nevolje, Molly se obratila svom vjernom četveronožnom prijatelju i zamolila ga da pronađe njenu majku. Elton John je prihvatio izazov, ali s dozom lukavosti.

Pas ju je počeo voditi kroz prolaze dućana, ali je odjednom stao. Molly je shvatila da je možda krivo shvatio situaciju s obzirom na to da njezina majka nije bila ondje. Ubrzo je shvatila da Elton John ima drugi plan na umu. Na svoje iznenađenje, shvatila je da ju je odveo u odjel trgovine s igračkama za pse. Plišane životinje bile su njegova slabost i nije mogao odoljeti a da ne pogleda.

Molly Burke podijelila je ovu smiješnu priču na svom TikTok računu. Naslov videa glasi: “I još jednom je moj pas vodič iskoristio priliku da ode u kupovinu.” Djevojka se nije naljutila na malu dosjetku; naprotiv, prihvatila ju je i podijelila s javnošću. Naglasila je kako ove male nesreće humaniziraju službene pse. Pokazuju da su, unatoč predanosti, još uvijek životinje sa svojim željama i potrebama.

Dodala je da i  psi vodiči, koliko god bili ozbiljni u svom poslu, griješe, imaju slobodne dane i podložni su rastresenostima. Elton John nastavlja svaki dan izvršavati svoj izvanredni posao, ali paralelno  njeguje I svoju strast prema lutkama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here