Home Mozaik Slovačka, kamera je ovjekovječila psa koji vozi auto: dobio je kaznu zbog...

Slovačka, kamera je ovjekovječila psa koji vozi auto: dobio je kaznu zbog prebrze vožnje

259
0

Vlasnik vozila koji je dobio kaznu „zbog nepoštivanja prometnih pravila“ , opravdao se tvrdeći da mu je pas skočio u krilo.

U Slovačkoj, u mjestu Sterusy, kamera je snimila automobil koji je prekoračio dozvoljenu brzinu. Ali za volanom nije bio čovjek, nego pas. Prometni policajci nisu mogli vjerovati svojim očima.
Vlasnik vozila koji je dobio kaznu „zbog nepoštivanja prometnih pravila“ , opravdao se tvrdeći da mu je njegov četveronožni ljubimac, lovački pas smeđe boje, skočio u krilo tako da na fotografiji izgleda kao da je za volanom pas.
Policajci nisu bili uvjereni da se sve dogodilo kako je objasnio vlasnik automobila.
Fotografija je obišla svijet – Fotografiju psa za volanom – na kojoj se zaista čini da je pas taj koji vozi – slovački policajci su fotografiju objavili na svojoj službenoj stranici i u kratkom roku postala viralna na društvenim mrežama.
U objavi je policija upozorila vozače neka štite svoje životinje i ostale suvozače.

Previous articleHNK Ivan pl. Zajc kao javni WC: Stražnji ulaz pojedinci koriste za obavljanje nužde, institucije toleriraju
Next articleNeobičan slučaj desio se u Grčkoj: pastir je primijetio bizarno ponašanje stada, ovce su počele jesti “travu”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here