Home Vijesti Slovenka prije pet godina dilala drogu u Rijeci, policija ju tek sada...

Slovenka prije pet godina dilala drogu u Rijeci, policija ju tek sada otkrila

306
0

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjom državljankom Republike Slovenije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Kriminalističkim istraživanjem je otkriveno kako je 36-godišnja osumnjičenica tijekom 2017. i 2018. godine u dva navrata na području Rijeke prodala drogu heroin i kokain dvojici hrvatskih državljana u namjeri daljnje preprodaje. Oni su tada uhvaćeni s tom drogom i kazneno procesuirani, dok je od 36-godišnje Slovenke, pod sumnjom da je dio narko lanca, uzet bio uzorak za daljnje istraživanje.

U suradnji sa Centrom za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba, prikupljenom molekularno-genetskom analizom uzoraka predmeta oduzetih i vještačenih utvrdilo se da je 36-godišnjakinja dovezla, odnosno, prodala spomenutu drogu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičena Slovenka je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i predana pritvorskom nadzorniku.

Previous articleČeški antivakser i organizator prosvjeda: Češka će napasti Rusiju atomskim bombama
Next articleOstrogović o spornoj izjavi predsjednika uprave ACI-ja: Ulaganja u Rijeku su investicijski prioritet tvrtke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here