Home Sport Slučaj Radulović: ‘Laž je da ga nitko nije nazvao!’

Slučaj Radulović: ‘Laž je da ga nitko nije nazvao!’

373
0

Marko Radulović, vaterpolist iz Srbije, podigao je veliku prašinu u domaćoj javnosti.

Ovaj Riječanin, nedavno je odlučio igrati za selekciju Srbije s kojom je ljetos postao prvak svijeta, a uz to je proglašen i MVP -om ovogodišnjeg juniorskog svjetskog prvenstva.

Kao razlog transfera Radulović je naveo da ga nitko iz Hrvatske nije zvao pa je zaključio da se na njega više ne računa.

“Igrao sam i za mlađe hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Međutim, tadašnji izbornik Joško Kreković nije me pozvao dvije godine. Kad sam 2018. preselio iz Primorja u Vojvodinu, čekao sam još godinu dana. Nitko iz Hrvatske nije zvao ja. Čak ni iz Saveza., niti iz klubova, niti od bilo kojih suigrača. Zaključio sam da uopće ne računaju na mene, a onda je stigao poziv mlade reprezentacije Srbije. Sada sam pozvan na Srpski A selekcija i ja smo prihvatili taj poziv “, rekao je Radulović jednom za Novosti.

S druge strane, Kreković je ispričao svoju verziju priče.

“Smeta mi što u posljednje vrijeme mediji ističu da je Radulović odabrao Srbiju jer nitko nije računao na njega. To nije istina. Istina je potpuno drugačija. Bio je član U-18 reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Mađarska, a sljedeće godine to je bilo U-20 SP Radulović se u lipnju 2019. preselio iz Primorja u Vojvodinu. Savez i ja, kao izbornik, uredno smo mu poslali poziv za pripreme za reprezentaciju, ali nismo dobili nikakav odgovor. Međutim, nije nam se javio, a mi smo izravno kontaktirali njegovu majku koja nam je rekla da je Marko odlučio igrati za Srbiju, pa je laž da dvije godine nitko iz CVC-a „Uostalom, e-mailova ima u uredi Saveza koji dokazuju ovo što vam sada govorim “, rekao je Kreković.

Kreković je demantirao i da je razlog zašto je Radulović “skinut” sukob s tadašnjim trenerom Primorja Igorom Hinićem.

Prema njegovim riječima, Radulović je tada pozvan u hrvatsku reprezentaciju, međutim nije bilo pozitivnog odaziva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here