Home Sport Sluga u Aston Villi, Rijeku pojačavaju dva Hajdukovca?

Sluga u Aston Villi, Rijeku pojačavaju dva Hajdukovca?

1585
0

Simon Sluga ove je sezone zacementirao svoju poziciju na riječkim vratima. Premda već ima 25 godina, i dalje je dovoljno mlad da ostvari zapaženiju inozemniju karijeru.

Ona bi potencijalno mogla započeti na Otoku. Sportske novosti prenijele su da je za Slugu zainteresirana Aston Villa koja će s Fulhamom odlučivati o povratku u Premier ligu sljedeće sezone.

Sluga već ima inozemno iskustvo, no je na toj razini kakvo bi potencijalno bili u Aston Villi. Bio je dio Juventusa, branio je u Speziji, ali tek se u Rijeci isprofilirao i istaknuo kao zanimljiv vratarski materijal.

U ovoj je sezoni skupio 26 prvenstvenih nastupa, a ono što Slugi ne bi trebalo biti problem, a jest mnogima – radna je dozvola. Kako ima talijansko državljanstvo, to bi bila samo formalnost.

Futacs i Erceg u Miškovićevim planovima

Sve su glasnije kombinacije prema kojima bi se Rijeka trebala pojačati s dva Hajdukova igrača. Mišković ima želju dovesti Futasca, a sada možda ima idealnu priliku. U Splitu se već neko vrijeme govori o odlasku mađarskog napadača, a sve je počelo s onim fizičkim napadom na njega i Saida te ostale strance u centru Splita.

Nadalje, spominje se ime i Ante Ercega koji je zimus napustio Poljudi i prešao u Al Shabab. Tamo navodno nije zadovoljan sitaucijom i mogao bi se vratiti u Hrvatsku, ali ne u Hajduk već u Rijeku. Iz Rijeke su navodno pristupili Ercegu i transfer bi se mogao uskoro realizirati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here