Home Mozaik Snimka koja uznemiruje i najčvršće: Izašla na pauzu, iza nje je vrebalo...

Snimka koja uznemiruje i najčvršće: Izašla na pauzu, iza nje je vrebalo smrtonosno stvorenje

110
0

Za Islu Manson iz Australije bio je to običan dan na poslu sve dok nije primijetila jednu od najsmrtonosnijih zmija na svijetu kako ide prema njoj i prolazi ispod njezine noge tijekom pauze za pušenje.

Srećom, ova žena radi za upravo Brisbane Snake Catching Service, pa nije paničarila, iako je u tom trenutku sjedila na zemlji. Kad je ugledala istočnjačku smeđu zmiju, bilo je prekasno da brzo ustane i pobjegne. Umjesto toga, odlučila je još jednom povući dim dok je zmija gmizala ispod nje.

Napeti trenutak snimila je njena kolegica, a sve je završilo tako što je trovačica jednostavno nastavila dalje, dok se Ajla samo smijala.

Inače, ta je zmija ranije tijekom dana uhvaćena ispod hladnjaka u jednoj kući, a potom puštena u prirodu. No, čini se da je ipak htjela “druženje”.

Ajla je ostala “mrtva hladna” kada bi mnogi skakali, vrištali ili se opraštali od života zahvaljujući njenom ogromnom iskustvu sa zmijama. Naime, ona kaže da se ni najsmrtonosnije vrste prirodno ne ponašaju agresivno i da su tome sklone samo kada ih se ljudi boje.

Video je podijeljen na društvenim mrežama kako bi se proširila svijest o tome kako postupiti u sličnoj situaciji, rekao je hrabri hvatač zmija, suvlasnik tvrtke “Harrison’s Gold Coast and Brisbane Snake Catcher”.

– Već smo znali da je zmija tog dana bila na slobodi. Znala sam da je u tom trenutku najsigurnije ostati miran. Da sam paničarila i ustala, pokušala bi se obraniti i bila bih u opasnosti da me ugrize – objasnila je Ayla za Brisbane Times.

Previous articleNavijači zatrpali Nikoličiusa porukama: ‘Odlazi! Prodaješ maglu i sramotiš klub’
Next articleZelenski smijenio glavnog ukrajinskog vojnog zapovjednika, ne navodeći razloge

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here