Home Sport Sopić o ždrijebu Rijeke: Moramo biti zadovoljni

Sopić o ždrijebu Rijeke: Moramo biti zadovoljni

214
0

Nogometaši Rijeke igrat će protiv mađarskog Paksija ili rumunjskog Corvinul Hunedoare u drugom pretkolu Europa lige. Utakmice su na rasporedu u Mađarskoj ili Rumunjskoj 25. srpnja, dok je uzvrat 1. kolovoza na riječkom stadionu Rujevica. Trener Rijeke Željko Sopić komentirao je ždrijeb za službenu stranicu kluba.

“Moramo biti zadovoljni ždrijebom, objektivno gledajući izbjegli smo Panathinaikos kojega su se mnogi pribojavali, tu je bio i par Elfsborg – Pafos. Ne smijemo, naravno, podcijeniti nikoga jer jedino ako ćemo biti maksimalno spremni imamo se pravo nadati dobrim rezultatima u Europi.

Teško je nešto više reći u ovom trenutku, teško je procijeniti snagu suparnika. Naše pripreme počinju u četvrtak, naravno pogledat ćemo njihove utakmice u prvom kolu Europa lige i dobro ih analizirati . Nemam nikakvu želju što se tiče eventualnog suparnika, možda je najbitnije da je uzvratna utakmica na Rujevici i da pred našim navijačima imamo priliku ostvariti važan korak u Europskoj ligi”, rekao je Sopić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here