Home Sport Španjolski novinar posjetio Modrićevu staru kuću: ‘Taj je dečko trebao biti pastir’...

Španjolski novinar posjetio Modrićevu staru kuću: ‘Taj je dečko trebao biti pastir’ (VIDEO)

517
0

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić sa svojim će Real Madridom igrati još jedno finale Lige prvaka. Modrić je s 36 godina još uvijek u vrhunskoj formi i Real će mu najvjerojatnije produljiti ugovor na još godinu dana. Uoči utakmice Reala i Manchester Cityja španjolski novinar Guillem Balague objavio je da je snimio dokumentarac u kojem je želio pobliže upoznati kraj u kojem je odrastao Luka Modrić.

Balague je najprije otišao u Zadar, gdje je Luka Modrić proveo dio svog života. No put ga je odveo u zaleđe grada, gdje je pronašao staru, srušenu Modrićevu kuću. Španjolski je novinar bio fasciniran spoznajom da je Modrić iz takve sredine dogurao sve do Real Madrida te na kraju do Zlatne lopte.

“Nevjerojatna je priča Luke Modrića, a puno ljudi za nju ne zna. Taj je dečko trebao biti pastir, čuvati ovce, baš kao njegov djed. No njega su ubili kad je počeo rat. Morao se preseliti u hostel sa svojom obitelji. Iz te je situacije postao osvajač Zlatne lopte, i to u eri Ronalda i Messija”, rekao je Balague.

Previous articleZovu ga Sadist, Tetak, Gad. Modrić ga je ljubio kao heroja trijumfa!
Next articleNastavljeno suđenje Petru Bočkaju: Prikazana cijela snimka nesreće i bijega s razvaljene benzinske postaje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here