Home Mozaik Spašavao je dami život, pa dobio batina jer je suprug ‘zabrijao’ da...

Spašavao je dami život, pa dobio batina jer je suprug ‘zabrijao’ da je seksa? Ne, priča ipak ne ide tako (VIDEO)

283
0

Ako ste ovih dana naletjeli na snimku nastalu u Kazahstanu i objavljenu na YouTubeu u srijedu 28. rujna, a na kojoj ste mogli vidjeti razjarenoga supruga kako mlati nekog nesretnog čistača tepiha, odmah ćemo vam reći da je – “fejk”!

Naime, sve od spomenutoga datuma mrežama kruži priča da je nekakav ljubomorni tip izmlatio čistača kojeg je ugledao kako se pripija uz guzu njegove supruge, i to uz pretpostavku da je seksualno zadovoljava.

U nastavku priče je rečeno da je suprug tek naknadno shvatio da je čistač ženi pomoću Heimlichova zahvata spašavao život, a pojedini portali sve su to prenijeli kao sasvim ozbiljnu vijest.

Eto, zavarala ih je skraćena verzija snimke objavljena na Twitteru, isječak uređen tako da izgleda kao autentičan televizijski prilog, ali samo malo guglanja pomoglo je da istina izađe na vidjelo.

Dakle, čitava situacija osmišljena je kao skeč, objavili su je autori kanala Perovsk, koji su u opisu snimke vrlo jasno istaknuli da je taj zapis nastao u svrhu zabave i da je događaj izmišljen.

Tu opasku očito nisu primijetili čak niti mnogi korisnici YouTubea, pa tako u jednom od lajkanijih komentara stoji kako je najbitnije da je ženi život spašen.

Previous articleUkrajinci u naletu, Rusi u rasulu, hoće li Putin baciti nuklearnu bombu?
Next articleVučić: Strah me je, više nego ikad, od onoga što dolazi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here