Home Mozaik Spavao je sa učiteljicom svog sina pet puta u jednoj noći: Onda...

Spavao je sa učiteljicom svog sina pet puta u jednoj noći: Onda je ona učinila nešto zbog čega je poludio

232
0

Ljubav je osjećaj koji nastaje kao posljedica razuma, a strast je vrlo često „slijepa emocija“ koja nas tjera da hodamo po oblacima. U tom trenutku se vrlo lako možemo zanijeti i donijeti odluku ne razmišljajući o posljedicama, a to se dogodilo i ovom čovjeku.

Samohrani otac, nakon što ga je žena ostavila, imao je aferu s učiteljicom svog sina, i to slučajno. Kako kaže, “strasti su se rasplamsale” i nastala je fantastična veza, ali nije sve ispalo kako je planirao. Ne zna kako bi se ponašao s obzirom na to da počinje nova školska godina, pa se u skladu s tim obratio savjetnici za veze.

– Nakon roditeljskog sastanka počela sam izlaziti s učiteljicom svog sina i to sasvim slučajno. Ubrzo sam shvatio da mi se jako sviđa i nije prošlo dugo prije nego što je naš prvi intimni odnos i se*s bio fantastičan. Vodili smo ljubav pet puta u jednoj noći. Držao sam je u naručju i jedva sam se odvojio od nje kao i ona od mene i rastali smo se u suzama i shvatio sam da je ona žena s kojom mogu podijeliti svoju ljubav. Međutim, ubrzo je otišla živjeti s roditeljima u inozemstvo i nije mi se javljala, ignorirala me cijelo ljeto. Ne znam radi li to namjerno ili stvarno ne stigne. Mislim da mi se može javiti ako joj je stalo, ali nije i sad sam prestravljen zbog početka nove školske godine – započeo je svoju ispovijest ovaj čovjek.

S obzirom na to da žive u malom mjestu, glasine su se brzo proširile, a nedavno ga je ostavila i supruga.

– Živimo u maloj sredini gdje se tračevi šire kao požar, što ako netko sazna? Nedavno sam razveden i samohrani otac. Supruga me 2021. ostavila zbog druge osobe i otišla u inozemstvo, ali svjestan sam da me neke susjede i majke iz škole krive za razvod i smatraju da se nisam dovoljno borio da svoj brak opstane. Mislim da je to nepravedno jer nitko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata niti koliko me moja žena povrijedila i ponizila. Sad kad sam upoznala nekoga koga stvarno volim i osjećam da imam pravo voljeti. Bliži se rujan i nova školska godina. Sinu su cipele izglancane i pernica puna, a ja ne znam gdje sam i gušim se od tjeskobe. Kako da se ponašam? Ima li nešto što bih joj trebao reći? – upitao je ovaj muškarac, piše Daily Star.

Savjetnica za veze dala mu je iscrpan odgovor.

– Ne sviđa mi se što ti se nije javila cijelo ljeto, to je najmanji problem ovih dana, ali neka tvoj sin ne osjeti da si zabrinut jer mora biti fokusiran na novu školu godina. Ne zaboravite da je njezin posao vrlo stresan, a škola i školsko dvorište idealna su mjesta gdje cvjetaju tračevi i ljubomora. Ako je vaš grad već tako mali, morate biti oprezni. Pripremite se i na mogućnost da je požalila tu strastvenu noć, ali morate biti pribrani – zaključila je.

Previous articleProfesorica optužena za silovanje tinejdžera (14), slala mu poruke kako će ‘stenjati cijeli dan i noć‘: ‘Iskoristila me‘
Next articlePrizor s mora nasmijao je ekipu na Fejsu, pogledajte kako je tip osigurao svoje mjesto uz obalu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here